Gratis sporthorloge bij Postcode Zorgcollectief

Geplaatst op:
30/12/2020
Geldig tot:
Categorie:
Uw voordeel:
Gratis activity tracker
Gratis sporthorloge bij Postcode Zorgcollectief

Zoek je een betaalbare en goede zorgverzekering? Bij Postcode Zorgcollectief ontvang je een gratis sporthorloge (activity tracker) voor een gezond 2022.

Postcode Zorgcollectief geeft Gratis activity tracker weg

Hoge korting en gratis sporthorloge bij het NN Postcode Zorgcollectief. Ontvang een gratis Thuis Gezondheidscheck, 4% korting op de basisverzekering en tot 30% korting op je aanvullende verzekering. Een Fit & Gezond 2022! Profiteer van de Nationale-Nederlanden Zorgverzekering en de voordelen van het Postcode Zorgcollectief. Iedereen kan meedoen. Vraag hier je zorgverzekering aan. Of bekijk eerst het Postcode Zorgcollectief.

Dit slimme horloge is gemaakt om je bewegingen bij te houden, met het doel een gezondere levensstijl! Je activiteiten, lopen, rennen, traplopen en slapen houdt het horloge nauwkeurig bij. In dit model is een slimme hartslagmeter aanwezig, zo kun je nauwkeuriger je beweging, afstand en calorieverbruik meten. Alles is te volgen via de app die je kan koppelen met het sporthorloge.

Wat moet je wetenGratis sporthorloge bij Postcode Zorgcollectief

  • 4% korting op je basisverzekering.
  • 30% op je aanvullende verzekering.
  • Gratis Sporthorloge cadeau (wacht niet: OP=OP).
  • Vrije ziekenhuiskeuze en extra services en gratis gezondheidscheck.
  • Wil je gebruikmaken van deze actie?
  • Voor meer zorgaanbiedingen kijk even hier.

Uitgebreide basisverzekering

Gaat het om je gezondheid, wil iedereen een top zorg ontvangen. Dat is de reden dat je bij Postcode Zorgcollectief zelf kiest voor de zorgverlener. Deze zorgaanbieder vergoed in de meeste gevallen 100% van de rekening. Je krijgt direct toegang tot verschillende extra services en klantvoordelen. Maak een keuze uit de zeer uitgebreide combinatiepolis met de scherpste premie. Maak gebruik van extra services: Vraag de dokter, SkinVision en Best Doctors. Breid de basisverzekering uit met een aanvullende zorgverzekering en tandartsverzekering.

Wist je dat de basisverzekering een verplichte zorgverzekering is voor iedereen die in Nederland woont en werkt. Elk jaar kijk de overheid naar de basisverzekering en bepaalt de veranderingen. Het basispakket is voor iedereen hetzelfde. De extra services en naar welke specialist je kunt gaan kan per verzekering wel afwijken. Bij Nationale-Nederlanden kies je zelf je zorgverlener en vergoeden wij in de meeste gevallen 100% van de rekening.

Gratis sporthorloge bij Postcode Zorgcollectief

Gratis sporthorloge bij Postcode Zorgcollectief

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!