Gratis JBL Oordopjes bij Postcode Zorgcollectief

Geplaatst op:
17/11/2022
Geldig tot:
Categorie:
Uw voordeel:
Gratis JBL oordopjes!
Gratis JBL Oordopjes bij Postcode Zorgcollectief

Zoek je een betaalbare en goede zorgverzekering? Bij Postcode Zorgcollectief ontvang je een Gratis JBL Oordopjes cadeau. Ga voor een gezond 2022 en betaal niet te veel.

Postcode Zorgcollectief met Gratis JBL Oordopjes

Hoge korting en Gratis JBL Oordopjes cadeau bij het NN Postcode Zorgcollectief. Ontvang een gratis Thuis Gezondheidscheck, 4% korting op de basisverzekering en tot 30% korting op je aanvullende verzekering. Een Fit & Gezond 2022! Profiteer van de Nationale-Nederlanden Zorgverzekering en de voordelen van het Postcode Zorgcollectief. Iedereen kan meedoen. Vraag hier je zorgverzekering aan. Of bekijk eerst het Postcode Zorgcollectief.

JBL Draadloze Oordopjes

Met deze JBL Draadloze Oordopjes ga je genieten van je eigen muziek tijdens hardlopen, fitness, een mooie wandeling of meditatie. Luisteren naar je favorieten muziek waar  je dat wilt. Zo werkt een lekkere beat aanstekelijk bij je workout-routine overeenkomt met het ritme van je favoriete nummers. Het maakt sporten leuker en ben je meer gemotiveerd!

De beste kwaliteitGratis JBL Oordopjes bij Postcode Zorgcollectief

 • Geweldig geluid, wat je van JBL verwacht.
 • Eenvoudig in gebruik.
 • Naast muziek zeer goed om te gebruiken om te bellen
 • Draadloos opladen met de meegeleverde case
 • Lange batterij duur, tot 28 uur
 • Automatische verbinding met je mobiele telefoon.

Uitgebreide basisverzekering

Gaat het om je gezondheid, wil iedereen een top zorg ontvangen. Dat is de reden dat je bij Postcode Zorgcollectief zelf kiest voor de zorgverlener. Deze zorgaanbieder vergoed in de meeste gevallen 100% van de rekening. Je krijgt direct toegang tot verschillende extra services en klantvoordelen. Maak een keuze uit de zeer uitgebreide combinatiepolis met de scherpste premie. Maak gebruik van extra services: Vraag de dokter, SkinVision en Best Doctors. Breid de basisverzekering uit met een aanvullende zorgverzekering en tandartsverzekering.

Wist je dat de basisverzekering een verplichte zorgverzekering is voor iedereen die in Nederland woont en werkt. Elk jaar kijk de overheid naar de basisverzekering en bepaalt de veranderingen. Het basispakket is voor iedereen hetzelfde. De extra services en naar welke specialist je kunt gaan kan per verzekering wel afwijken. Bij Nationale-Nederlanden kies je zelf je zorgverlener en vergoeden ze in de meeste gevallen 100% van de rekening.

Wat moet je weten

 • Postcode Zorgcollectief geeft 4% korting op je basisverzekering.
 • 30% op je aanvullende verzekering.
 • Gratis JBL-oordopjes cadeau (wacht niet: OP=OP).
 • Vrije ziekenhuiskeuze en extra services en gratis gezondheidscheck.
 • Wil je gebruikmaken van deze actie?
 • Voor meer zorgaanbiedingen kijk even hier.

Gratis JBL-oordopjes bij Postcode Zorgcollectief

Gratis JBL Oordopjes bij Postcode Zorgcollectief

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!