Gratis spel LEF | Ga jij de uitdaging aan?

Geplaatst op:
03/07/2023
Categorie:
Uw voordeel:
Gratis kaartspel!
Gratis spel LEF | Ga jij de uitdaging aan?

Ik ben van plan om een interactie aan te gaan met je partner via het Gratis spel LEF! Deze game belooft prikkelende vraagstukken presenteren die de communicatie bevorderen.

Gratis spel LEF

Heb je soms moeite met het voeren van een echt gesprek met jouw tiener(s)? Probeer het gloednieuwe kaartspel LEF en ontdek je tiener op een verrassende manier door uitdagende vragen en opdrachten. Spel LEF stimuleert opvoeders en jeugdleiders om boeiende gesprekken aan te gaan met tieners en jongeren over geloof en het leven. Durf jij het aan? Plaats hieronder jouw bestelling voor het kosteloze spel!

Ze bieden het spel lef gratis aan en vragen een bescheiden bijdrage om de kosten te dekken. Kun je iets missen voor ons waardevolle jongerenwerk en/of de verzendkosten, zou dat fantastisch zijn.

De activiteiten

Youth for Christ is op twintig locaties in Nederland actief met missionair jongerenwerk. Ze komen jongeren tegen op straat via de Mobiele Ontmoetingsplekken (MOPs), Ze spelen voetbal op pleintjes en organiseren knutselmiddagen voor meisjes op de basisschool. Bieden huiswerkbegeleiding en individuele praktische ondersteuning. Begeleiden oudere jongeren op hun reis naar volwassenheid. Door wie we zijn, laten we Jezus zien en bieden ze hoop aan jongeren. Bestel het Gratis Spel lef!

Youth for Christ Nederland groeit en heeft een loyale groep donateurs, elk jaar kunnen ze meer jongeren bereiken met jongerenwerk en het evangelie. In 2021 hebben we 15 duizend jongeren bereikt! Vraag Gratis het spel lef aan.

GRATIS Tijdschrift voor Opvoeders

Is TikTok werkelijk zo gevaarlijk? Waarom zijn influencers zo immens populair en waarom oefenen uitdagingen zo’n aantrekkingskracht uit? Hoe ziet de ontdekkingsreis op het gebied van seksualiteit eruit voor jouw kind via hun smartphone? Waarom kan urenlang gamen gunstig zijn voor jouw kind en hoe ga je om met de voortdurende discussie over schermtijd? Deze onderwerpen komen uitgebreid aan bod in het tijdschrift Mediawijs Opvoeden.

Bij Youth for Christ merken we dat ouders en andere opvoeders worstelen met het feit dat hun kinderen een groot deel van hun tijd doorbrengen in de online wereld. Mediacoach Leenard Kanselaar heeft jarenlang een band gehad met Youth for Christ. Hij wil bijdragen aan meer verbondenheid en begrip tussen ouders en hun kinderen, en op die manier helpen om de kloof te overbruggen die er bestaat. Kinderen en tieners zijn constant online, en wifi is zo ongeveer een eerste levensbehoefte voor hen. Met een simpele veeg betreden ze het wereldwijde web, en het grootste deel van hun vrije tijd spenderen ze aan games, YouTube of sociale platforms. Speel het Spel Lef. Wil je meer Gratis producten bekijken? 

Gratis spel LEF | Ga jij de uitdaging aan?

Gratis spel LEF | Ga jij de uitdaging aan?

Laat een reactie achter.