Probeer Gratis Santa Maria groente tortilla

Geplaatst op:
18/02/2020
Geldig tot:
18/01/2024
Categorie:
Uw voordeel:
Ontvang je geld retour!
Probeer Gratis Santa Maria groente tortilla

Wil je Gratis Santa Maria groente tortilla eens proberen? Koop een verpakking groente tortilla in een variant naar keuze en ontvang je Geld retour op je rekening.

Santa Maria groente tortilla testen

Ervaar nu zelf de lekkere Groente Tortilla Wraps van Santa Maria. Deze overal te koop en verkrijgbaar in de smaken Wortel en Bieten. Wil je meedoen met deze actie, kun je tot donderdag 31 maart het volledige aankoopbedrag van een verpakking terug ontvangen op je rekening. Doe je aankoop in een supermarkt bij je in in buurt bewaar je kassabon en vraag via deze actie je geld terug. Voor deze actie geldt op=op, er zijn maximaal 6000 uit te betalen cashbacks beschikbaar.

Welke wrap kies je?

Heb je de Santa Maria groente tortilla wraps gekocht? Te gek! Vul hieronder je gegevens in en we storten binnen een week het aankoopbedrag terug op je rekening. Maak een keuze uit wortel of de bieten smaak. Kies de beste recepten voor Mexicaanse gerechten met een Texaanse twist. Van wraps tot enchilada’s, bekijk alle recepten voor inspiratie en tips en geniet van een zalige maaltijd!

Hoe werkt deze actie

  1. Koop een van de 2 Santa Maria Groente Tortilla Wraps bij Albert Heijn, COOP of andere supermarkt.
  2. Bewaar en fotografeer je kassabon.
  3. Upload je kassabon en vul je gegevens in.
  4. Ontvang binnen 1 week het aankoopbedrag terug op je rekening.

Zalige Recepten

De beste recepten voor Mexicaanse gerechten met een Texaanse twist vind je hier. Van Santa Maria wraps tot enchilada’s, bekijk hier alle recepten voor inspiratie en tips en natuurlijk voor een heerlijke maaltijd. De Wortel Tortilla Wrap en de Bieten Tortilla Wrap zijn gecreëerd van groenten en tarwe. Ze zijn een gezonde bron van vezels en andere verfijnde producten. De tortilla’s zijn geschikt voor een vegetarisch en veganistisch eetpatroon. Ga je aan de slag? Wist je dat alle tortilla’s eenvoudig zijn in te vriezen. Ik zou zegen ga snel naar de supermarkt voor deze actie en laat het aankoopbedrag terug op je rekening storten. Wil je scherpe Gratis acties bekijken.

Probeer Gratis Santa Maria groente tortilla
Probeer Gratis Santa Maria groente tortilla

Laat een reactie achter.