Royal Club Chooser or Loser met Gratis Spel

Geplaatst op:
06/11/2020
Geldig tot:
18/01/2024
Categorie:
Uw voordeel:
Ontvang een gratis spel!
Gratis Royal Club Chooser or Loser proberen

Hoe lekker zal een drankje Royal Club Chooser or Loser smaken? Snel naar de winkel en koop 2 flessen en ontvang het spel Chooser or Loser er gratis bij.

Gratis Royal Club Spel

Koop nu 2 flessen Royal Club en ontvang het spel Chooser or Loser er gratis bij. Een boeiend spel voor mensen die durven er keuze te maken. Koop 2 flessen, upload je kassabon en ontvang het spel bij jou thuis. Het spel is verkrijgbaar bij deelnemende supermarkten en in vele horeca zaken.

Deze actie loopt van 3 oktober 2022 tot en met 27 november 2022 (Let op! de datum op de kassabon moet binnen deze periode vallen). Uploaden van de kassabon is mogelijk tot 11 december 2022.

Hoe leuk is het spelGratis Royal Club Chooser or Loser proberen

Chooser or loser is een boeiend spel voor mensen die durven te kiezen. Het spel bestaat uit 35 kaarten. Elk kaartje bevat twee opdrachten in de categorie brave (10 punten), bold (20 punten) of beyond (30 punten). Wie de meeste punten weet te verzamelen, wint! Vanaf 2 personen of 2 teams.

De spelregels Royal Club

Doe je een opdracht, krijg je het aantal punten dat op het kaartje staat, Mislukt de opdracht? Krijg je de helft van de punten. (Jij en je medespelers zijn zelf de jury!) Kies je niet, gaan er 10 punten van je totaalscore af. Post je een foto of video van je opdracht met #chooserorloser? 10 bonuspunten! De meeste opdrachten mag je overal spelen, een aantal alleen thuis of in de horeca. Dit kun je zien aan de symbolen. Vooraf klaarleggen van een timer of telefoon, pen, papier is handig.

Hoe werkt de actie

  1. Je ontvang een Gratis spel bij aankoop van 2 x 1 liter fles Royal Club in de supermarkt of 2 flesjes Royal Club in de horeca.
  2. Actieperiode is van 3 oktober 2022 tot en met 27 november 2022 (datum op de kassabon moet binnen deze periode vallen). Uploaden is mogelijk tot 11 december 2022.
  3. Upload je kassabon op deze site en krijg het spel binnen 3 weken thuisgestuurd.
  4. Je persoonsgegevens worden alleen gebruikt voor de uitvoering van deze actie.
  5. 1 bon = 1 spel
  6. Het spel is verkrijgbaar bij deelnemende supermarkten en horeca zaken.
  7. Op = Op. Voor meer Geld terug actie kun je even hier kijken.

Gratis Royal Club Chooser or Loser

Royal Club: Chooser or Loser Gratis proberen

Een Reactie op "Royal Club Chooser or Loser met Gratis Spel"

  1. Geweldig

Laat een reactie achter.