Gratis EAT ME Mango bij nieuwsbriefinschrijving

Geplaatst op:
01/09/2020
Geldig tot:
08/02/2022
Categorie:
Uw voordeel:
Gratis EAT ME mango
Gratis EAT ME Mango bij nieuwsbriefinschrijving

Een actie met de Tikkie app. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang een gratis losse EAT ME Mango. Gebruik de TIKKIE app om je geld terug te vragen.

Gratis EAT ME Mango

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief van EAT ME en ontvang een gratis EAT ME mango! Na je aanmelding krijg je een e-mail met een link naar de TIKKIE app om je geld terug te vragen. Er zijn 2.000 cashback’s beschikbaar. Voor deze actie geldt OP=OP! Ga naar een van de deelnemende supermarkten en koop een EAT ME mango. Ontvang je geld retour door een tikkie testuren (zie de site). Een leuke actie waar iedereen aan mee mag doen.

Mango’s zijn super gezond?

Wist je dat Mango’s een goede en gezonde toevoeging is aan een gezond voedingspatroon. Eigenlijk is mango fruit, en wordt gezien voor vruchtgroente waar veel gezonde stoffen in zitten. Mango’s kun meerekenen voor een gezonde groente. Een mango is uniek want het bevat veel onverzadigd vet. Het vervangen van verzadigde vetzuren door onverzadigde vetzuren heeft een positief effect op het cholesterol. Naast onverzadigde vetzuren is een avocado rijk aan vitamine B6 en koper. Andere voedingswaarden van avocado’s zie je hieronder.

Schermafbeelding 2021-05-19 om 10.58.51

Gezonde Onverzadigde vetzuren

Gezond leven is een hit en zijn de Mango’s erg gelieft. Ze zijn goed voor het cholesterol, het vervangen van verzadigde door onverzadigde vetzuren is goed voor de cholesterolspiegel.

Avocado’s zijn een bron van vitamine B6, vitamine B6 reguleert mede de activiteit van de hormonen en draagt bij tot een normale werking van het immuunsysteem. Avocado’s zijn een bron van koper, koper ondersteunt het immuunsysteem.

Gezonde EAT ME mango eten

Je kunt de mango eten bij het ontbijt, lunch, avondeten of snack, Mango’s maakt van ieder eetmoment een geluksmoment! Start je dag ermee op brood met een tomaatjes en ei, een goede toevoeging aan een poké bowl voor een heerlijke lunch. Je kunt Mango gebruiken in vele tussendoortjes en snacks, bak er een cake mee en gebruik het voor de guacamole. Een heerlijke dip voor bij tortillachips of jouw favoriete Zuid-Amerikaanse gerecht. Voor meer Gratis Geld Terug Acties kijk even op Gratis247!

Gratis EAT ME Mango

Gratis EAT ME Mango bij nieuwsbriefinschrijving

Laat een reactie achter.