Gratis proefnummer Posterzine de jeugdclub van WNF

Geplaatst op:
25/01/2019
Geldig tot:
01/11/2022
Categorie:
Uw voordeel:
Gratis tijdschrift WNF.

Wil je het jeugdclub tijdschrift van het Wereld Natuur Fonds eens gratis ontvangen. Vraag dan een proefnummer aan van Posterzine het jeugdblad voor jongens en meisjes.

Bestel Gratis proefnummer Posterzine!

Vraag geheel vrijblijvend en gratis een proefnummer aan van een van de jeugdclubbladen van het Wereld Natuur Fonds. Zo zijn er de WNF Bamboeclub voor de 3 tot en met 6-jarige. Het WNF Rangerclub voor 6 tot en met 12-jarige en het WNF Posterzine van kinderen van 12 jaar.

De jeugdclub van WNF

Wil je gratis lid worden van deze organisatie dan stuurt het Wereld Natuur Fonds je het tijdschrift op. Vul je gegevens in voor de verzending van de producten van WNF-LifeGuard. Ze gebruiken je gegevens om je op de hoogte te houden van alle activiteiten, projecten, producten en voor het verwerven van nieuwe donateurs en giftgevers. Lees in je eigen leeftijdsmagazine vasn WNF en ervaar het zelf door het lezen van de spannende verhalen en al het leuks. Het tijdschrift toont de mooiste foto’s, leuke games en geinige quizzen. Lees hier meer over het Rangers magazine.

Kies je favorieten tijdschrift!

Laat een reactie achter.