Gratis producten bij Drogisterij.net

Geplaatst op:
07/04/2020
Geldig tot:
19/06/2022
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Ontvang Gratis producten!
Gratis producten bij Drogisterij.net

Je ontvangt een Gratis product bij een bestelling van Drogisterij.net. Kijk op de site welke gratis producten je ontvangt. Bestel voor minimaal € 50.-.

Drogisterij.net geeft van alles weg!

Drogisterij.net is in Nederland 20 jaar de grootste online drogist. Ze hebben voor iedereen die online een bestelling plaats een Gratis product. Voor een online aankoop gebruik je de actiecode naar keuze om het gratis product te ontvangen. Elke dag worden er nieuwe producten toegevoegd en dit is zolang de voorraad strekt.

Bestel voor minimaal € 50,- en kies je GRATIS PRODUCT! Keuze uit een van de volgende producten: Durex Condooms, Vloeibare Handzeep, Sensual met Argan Olie, Hygiënisch & Beschermend Pompje, Schwarzkopf Shampoo, Cucumber Hemps, Sanex Deodorant en Deoroller Dermo Protector.

Door het ruime assortiment, scherpe prijzen en snelle levering weet Drogisterij.net zich te onderscheiden in Nederland en België. De keuze is ruim en de prijzen scherp! Dit is de reden dat duizenden Nederlanders dagelijks op deze site op zoek gaan naar de beste koopjes. Je aankopen worden snel, goed en veilig verzonden. Producten die op werkdagen voor 22:00 uur worden bestelling worden dezelfde dag nog discreet en anoniem verzonden!

Hoe werkt deze actieVoeg toe: actiecode gratis product Melkmeisje Wilde Roos Douchecreme

  • Doe een bestelling van minimaal € 50.- bij Drogisterij.net.
  • Maak een keuze uit het Gratis cadeau wat je wilt ontvangen.
  • Vermeld bij je bestelling de actiecode.
  • Rekenen je aankoop af.
  • Bekijk hier de actie.

Ruime keuze en lage prijzen

Drogisterij.net heeft een assortiment van ruim 70.000 producten! Zo vind je altijd het artikel wat je zoekt. Heb je een vraag of behoefte aan een advies? Je kunt op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur kan je via de chat of Whatsapp contact zoeken met een van de medewerkers. Uiteraard kun je ook een E-mail sturen naar klantenservice@drogisterij.net, Ze proberen je altijd zo snel mogelijk te helpen!

Het ruime assortiment maakt het mogelijk om direct de juiste keuze te maken en alles eenvoudig thuis laten bezorgen. Met het grote voordeel als tijd en eenvoud haal je goedkoop je boodschappen in huis. Wil je meer Gratis producten bekijken op onze site staan er genoeg.

Diverse Gratis producten bij Drogisterij.net

Gratis producten bij Drogisterij.net

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!