Gratis Beneful puppypakket

Geplaatst op:
14/06/2020
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis puppypakket
Gratis Beneful puppypakket

Beneful is echt genieten voor je hondje. Ze zijn klein, lief en erg ondeugend. Voor je hond heeft Beneful gratis puppypakket. Probeer de Beneful Heerlijke Hapjes!

Puppypakket gratis aanvragen

Bereid je goed voor dat er een jonge pup en zorg dat je alles in huis hebt. Beneful helpt je met producten die je voor pups nodig hebt. Om goed te starten kun je nu bij Beneful een gratis puppypakket aanvragen. Wat je moet doen is het aanvraag formulier in te vullen en je ontvangt het pakket gratis thuisgestuurd. Verwen je je kleine genieter graag? Probeer nu de Beneful Heerlijke Hapjes!

Beneful Heerlijke Hapjes is speciaal ontwikkeld met de focus op smaak! De heerlijke hapjes bevatten extra fijne gegrilde stukjes in een heerlijke saus. Verkrijgbaar in de smaken Kip & Rund en Kalkoen & Lam. De heerlijke hapjes zijn makkelijk in gebruik door het formaat van een portiezakje. Perfect om te variëren in smaak en afwisseling met droogvoeding.

Wat zit er in

 • Een puppy pakket met Kip & Rund en Kalkoen & Lam.
 • Een maatbeker om de juist hoeveelheid voer te bepalen.
 • Mooie informatie en tips.
 • Vraag snel je puppy pakket aan.
 • Kijk hier voor meer dierenproduct acties!

Beneful puppyvoer

De start voor een pub is het eerste jaar erg belangrijk voor een goede bouw en gezondheid. Pro Plan heeft hondenvoer ontwikkeld die aansluiten op het ras, grootte en eventuele specifieke behoeften. Het puppyvoer is samengesteld op de grootte van het ras en zorgt dat je pub een gezonde jonge hond word. Beneful Heerlijke Hapjes bevatten extra fijne gegrilde stukjes in saus. Verkrijgbaar in de smaken Kip & Rund en Kalkoen & Lam. Binnen 4 weken wordt de proefverpakking toegestuurd.

Gratis Pro Plan puppypakket!

Gratis Beneful puppypakket

2 Reacties op "Gratis Beneful puppypakket"

 1. verlopen

 2. Hallo Thea
  Bedankt voor de melding we gaan hem aanpassen.
  Prettige dag nog.

  Team Gratis247

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!