Gratis Platinum proefpakket voor Hond en Kat

Geplaatst op:
10/10/2022
Categorie:
Uw voordeel:
Gratis honden / katten voer
Gratis Platinum hond en kat proefpakket

Gratis Platinum Proefpakket voor alle honden en katten liefhebbers. Vul je gegevens in en ontvang het proefpakket gratis thuis. De voeding bestaat 83% uit vers vlees.

Gratis Platinum proefpakket

Dit is een leuke actie om het Platinum honden en katten voor eens Gratis te proberen. Platinum MeatCrisp kattenvoeding heeft een vers vlees percentage van 83%. En word bereid in een Freshmeatdryer. Heb je het Platium proefpakket nog niet eerder hebt geprobeerd kun je het nu gratis een proefpakketje aanvragen. Je hond krijgt de juist hoeveelheid vlees met een percentage van 73%.

Het proefpakket voor katten bevat de variant Adult, Sterilised of Kitten. Voor dit honden proefpakket zijn er vier soorten Platinum Adult droge voeding + een paar Fit-Sticks Chicken+Lamb. Probeer het uit en ontvang gratis proefpost thuis.

Gratis Platinum hond en kat proefpakket

Het Platinum Hondenvoeding

Het Platinum proefpakket met hondenvoeding is een gezonde natuurlijke en complete voeding. De voeding heeft een afgestemde behoefte van je hond en wordt gemaakt met 70% vers vlees. Dit is gegaard in het eigen vleesnat, duurzaam gedroogd en glutenvrij. Mocht u dit nog niet eerder hebben aangevraagd voor u hond is dit een gratis mogelijkheid. Met daarin vier soorten Platinum Adult droge voeding + een paar Fit-Sticks Chicken+Lamb.

Het Platium proefpakket Kattenvoeding

Het gezonde speciaal op je dier afgestemde kattenvoer PLATINUM MeatCrisp heeft een vers vlees percentage van 83%. De bereiding gebeurt in de Freshmeatdryer. Je kat zal er enorm blij mee zijn en er echt van genieten. Heb je MeatCrisp voor je kat nog niet hebt geprobeerd, sturen ze graag een gratis proefpost pakket op.

Hoe te bestellen

Wilt u een gemengd proefpakket bestaande uit verschillende soorten (bijv. adult en kitten)? Neem contact op met de gratis adviesdienst. Dit kun je uitsluitend per telefoon doen. Ga je Bestel het Platium proefpakket vanuit Nederland bestellen? Doe dat via het gratis servicenummer 0800 2283663. Bestel je vanuit België gebruik je nummer +49 6721 30593-0.

Gratis Platinum hond en kat proefpakket

Gratis Platinum hond en kat proefpakket

Laat een reactie achter.