Ontvang Gratis Pinkster cd naar keuze

Geplaatst op:
13/05/2022
Categorie:
Uw voordeel:
Gratis Pinkster Cd
Gratis Pinkster-cd Marcel & Lydia Zimmer

Bestel de Gratis Pinkster cd “Het is feest” van Make Some Noise Kids. Of de CD “Op vleugels van licht” met Elly & Rikkert, Marc-Floor, Pjotr, Sera Noa, Noorderlicht Project.

Gratis Pinkster cd

Dit is een cadeautje speciaal voor jou, een onwijs gave cd van Make Some Noise Kids met de titel “Het is feest”.  Of de CD “Op vleugels van licht” met Elly & Rikkert, Marc-Floor, Pjotr, Sera Noa, Noorderlicht Project. Deel samen de boodschap van Pinksteren. Dat is het doel van deze actie waar je een gratis Pinkster cd kunt aanvragen. Laten we hoopvol blijven en vol vertrouwen.

Pinksteren is de 50e dag na Pasen, waarbij de kerk de Heilige Geest die neerdaalde op de apostelen herdenkt. Dat beloofde Jezus hen op de avond dat hij werd verraden en gevangen genomen. De Heilige Geest zal ons overal bijstaan. Of we nu vragen hebben, twijfelen of heel blij zijn. Pinksteren het feest van Hoop. We vieren dat met Pinksteren. De Heilige Geest zal ons overal bijstaan. Of we nu vragen hebben, twijfelen of heel blij zijn. Het Pinksteren feest van Hoop!

Profiteer van deze actie

  • Deze cd is gratis te bestellen.
  • U betaalt geen verzendkosten.
  • Geen verdere verplichten voor deze actie.
  • Wilt u meer Gratis spullen of Gratis producten bekijken?

Pinksteren

Met Pinksteren, vijftig dagen na Pasen, gedenkt de kerk dat de apostelen vervuld werden met de Heilige Geest. Dat was een cadeau, door Jezus beloofd, voor de apostelen en voor ons. De Heilige Geest staat ons bij voor we vragen en twijfels. Met de cd ‘Het is feest’ wil Make Some Noise Kids kinderen via muziek de feestelijke en hoopvolle boodschap van Pinksteren meegeven. Voor jezelf, of om weg te geven. Op de cd ‘Vleugels van licht’ zingen Elly & Rikkert en anderen de hoopvolle en inspirerende liederen van Pinksteren.

Ontvang een Gratis Pinkster cd

CD - Op vleugels van licht

Laat een reactie achter.