Gratis Pattex Crocodile Power t.w.v. € 17,45 Geld terug actie!

Geplaatst op:
23/02/2021
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis Pattex kopen!
Gratis Pattex Crocodile Power t.w.v. € 17,45 Geld terug actie!
Alle klussers kunnen voordelig Pattex Crocodile Power kopen in een bouwmarkt naar keuze en het aankoopbedrag retour krijgen. Een leuke Geld terug actie.

Gratis Pattex Crocodile Power 

Ben je handige klusser dan is dit een product voor jou! Koop snel een van de 5 Pattex Crocodile Power producten bij Bol.com of in doe-het-zelf zaak bij jou in de buurt. Ontvang na het uploaden van de kassabon het aankoopbedrag terug op je rekening. De link om geld terug te vragen ontvang je per sms of whatsapp en is 20 dagen geldig.
Let op deze actieverpakkingen van Pattex in diverse bouwmarkten en bewaar je kassabon. Dit is een hoogwaardige lijm die geschikt is voor het lijmen en afdichten van vele materialen. Doe precies wat er op de actiesticker staat om het aankoopbedrag terug op je rekening te ontvangen. Helaas kan maximaal 1 product per persoon, gezin, adres en/of rekeningnummer verstrekt worden. Maximaal 1 per persoon. Veel klus plezier!

Voor welk product kies jij?

  • Kies je voor de Power Secondelijm 10g.
  • Ga je voor de Power Alleslijm 50g.
  • Power Epoxy 11ml.
  • Voor de sterke Power Houtlijm 225ml.
  • Power 30M Tape Zwart of Grijs.

Productbeschrijving

Een van de lijmen is de Pattex Crocodile Houtlijm Waterproof is een witte, vloeibare, kunstharslijm op basis van polyvinylacetaat. Deze gebruiksklare lijm is zeer sterk en krachtig. Droogt kleurloos op en is, dank zij zijn waterbestendigheid geschikt voor alle houtsoorten en materialen. Pattex Crocodile Houtlijm Waterproof is uitermate geschikt voor houtconstructies en verbindingen. Zoals veren, zwaluwstaarten, pen- en gat-verbindingen. Voor het watervast verlijmen van massief hout, fineer, hardboard, spaanplaat, laminaatparket en andere harde en zachte houtsoorten is dit product prima geschikt.

Gratis Pattex product

Gratis Pattex Crocodile Power t.w.v. € 17,45 Geld terug actie!

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!