Gratis Pattex Rubson, LOCTITE of Perfax

Geplaatst op:
26/10/2023
Categorie:
Uw voordeel:
Gratis Pattex producten!
Gratis Pattex Rubson, LOCTITE of Perfax
Alle klussers kunnen Gratis Pattex Rubson, LOCTITE of Perfax kopen in een bouwmarkt en het aankoopbedrag retour krijgen. Een leuke Geld terug actie die je niet mag missen.

Gratis Pattex producten 

Doormiddel van deze aanbieding kun je het volledige aankoopbedrag van één artikel van de merken Pattex, Rubson, LOCTITE of Perfax terugkrijgen. Activeer jouw persoonlijke cashback-link, koop het product in de winkel en ontvang je geld terug. Er is een limiet van maximaal 4.000 aanvragen.
Krijg je geld terug met deze aanbieding: Pattex, Rubson, Loctite en Perfax helemaal gratis!
Probeer kosteloos Pattex montagelijmen (in kokers), Rubson voegkitten (in kokers), Perfax Decomix en Loctite secondelijmen. Vraag je persoonlijke cashback-link aan via SMS of WhatsApp, welke 20 dagen geldig is. Belangrijk: Er zijn slechts 4.000 cashback-aanvragen beschikbaar. Zorg er voor dat je de cashback-link aanvraagt voor je een van de producten in een fysieke winkel aanschaft.

Hoe claim je je geld terug?

  1. Koop een van de in aanmerking komende producten in een fysieke winkel (online aankopen komen niet in aanmerking!)
  2. Vul je gegevens in op je unieke cashback-pagina.
  3. Upload je aankoopbewijs vóór 30 november.
  4. Binnen 30 dagen ontvang je het aankoopbedrag terug.

Kopen in de winkel

Let op: Deze actie is niet van toepassing op online aankopen. De actie geldt niet voor duopacks, Rubson coatings, Rubson PU schuim, Rubson vochtopnemers, Perfax behanglijmen, of accessoires, met uitzondering van Perfax Decomix en Pattex producten die niet in kokers worden verkocht.

Ben je handige klusser is dit een product voor jou! Koop snel een van de 5 Pattex Power producten in doe-het-zelf zaak bij jou in de buurt. Ontvang na het uploaden van de kassabon het aankoopbedrag terug op je rekening. De link om geld terug te vragen ontvang je per sms of whatsapp en is 20 dagen geldig.
Let op deze actieverpakkingen van Pattex in diverse bouwmarkten en bewaar je kassabon. Dit is een hoogwaardige lijm die geschikt is voor het lijmen en afdichten van vele materialen. Doe precies wat er op de actiesticker staat om het aankoopbedrag terug op je rekening te ontvangen. Helaas kan maximaal 1 product per persoon, gezin, adres en/of rekeningnummer verstrekt worden. Maximaal 1 per persoon. Veel klus plezier!

Productbeschrijving

Een van de lijmen is de Pattex Houtlijm Waterproof is een witte, vloeibare, kunstharslijm op basis van polyvinylacetaat. Deze gebruiksklare lijm is zeer sterk en krachtig. Droogt kleurloos op en is, dank zij zijn waterbestendigheid geschikt voor alle houtsoorten en materialen. Pattex Crocodile Houtlijm Waterproof is uitermate geschikt voor houtconstructies en verbindingen. Veren, zwaluwstaarten, pen- en gat-verbindingen. Voor het watervast verlijmen van massief hout, fineer, hardboard, spaanplaat, laminaatparket en andere harde en zachte houtsoorten is dit product prima geschikt.

Gratis Pattex product

Gratis Pattex Rubson, LOCTITE of Perfax

Laat een reactie achter.