Gratis Osiryl Wortelstimulator t.w.v. € 9,99

Geplaatst op:
01/01/2024
Categorie:
Uw voordeel:
Ontvang € 9,99 retour.
Gratis Osiryl Wortelstimulator t.w.v. € 9,99

Maak een foto van een kamerplant, fruit, groenten of gazon voor dat je Osiryl Wortelstimulator hebt gebruikt. Doe dat na 6 weken nogmaals en ontvang je aankoop retour.

Gratis Osiryl Wortelstimulator

Wist u dat Osiryl een echte natuurlijke wortelstimulator is die zorgt voor de beste groei en wortelontwikkeling van je planten. U zult zien dat jonge planten snel inwortelen en beter gaan groeien. Osiryl kun ook op je tuingazon gebruiken voor een mooi groene grasveld. Binnen 6 weken zie je de eerste resultaten en de voordelen van dit product.

Wil je het nu zelf uit proberen en de voordelen ervaren koop dit product in de winkel en krijg het aankoopbedrag van € 9,99 terug op je rekening. Dit product kun je kopen bij bij Pets place, Boerenbond, Kabelshop en Hornbach. De Osiryl Wortelstimulator geld terug actie is geldig t/m 31 augustus 2023. Producten dienen in deze periode te zijn aangekocht. Het insturen van je gegevens, foto’s en/of video’s kan tot 31 oktober 2023.

Hoe werkt deze actie

  • Maak een foto van een kamerplant, fruit, groenten of zelfs je gazon voor het gebruik van Osiryl
  • Deze zelfde actie doen je na 6 weken weer om het vergelijk vast te stellen.
  • Stuur via het formulier de foto’s en/of video’s samen met de kassabon op.
  • Binnen 3 weken ontvang je het aankoopbedrag, met een maximale vergoeding van de consumentenadviesprijs van € 9,99 terug op je bankrekeningnummer.
  • Osiryl Wortelstimulator gratis proberen1
  • Voor meer Geld terug acties kijk even hier.

Gratis Osiryl Wortelstimulator t.w.v. € 9,99

Gratis Osiryl Wortelstimulator t.w.v. € 9,99

Laat een reactie achter.