Gratis unieke tas met Oranje Fonds actie

Geplaatst op:
11/08/2021
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis unieke tas!
Gratis unieke tas met Oranje Fonds actie

Wil je een unieke tas met deze Oranje Fonds actie ontvangen? Beantwoord enkele quiz vragen en de tas komt direct naar je toe. Wie gun jij een schouderklopje?

Gratis tas met deze Oranje Fonds actie

Door het beantwoorden van enkele Quiz vragen van het Oranje Fonds ontvang je een mooie uniek tas. Met deze Oranje Fonds actie brengt het mensen dichter bij elkaar. Dit doen ze samen met duizenden organisaties in het hele land. Stel je nu eens voor, Nederland met meer contact en betrokkenheid. Een land waarin we aandacht hebben voor elkaar, zeker in deze lastige corona tijd. Ben je benieuwd hoe jij een bijdragen kunt leveren? Reageer op de stellingen en kom erachter. Voor de moeite ontvang een setje van 5 gratis ansichtkaarten!

Gratis unieke tas met deze actie       Gratis unieke tas van het Oranje Fonds       Gratis unieke tas met Oranje Fonds actie

Oranje fonds 

Het bekende Oranje Fonds steunt vele organisaties en initiatiefnemers die het mogelijk maken dat iedereen mee kan doen in onze Nederlandse samenleving. Dit organiseren ze met geld, kennis en veel aandacht. Vrijwilligers hebben daarin een belangrijke rol en dat stimuleren ze door mee te doen met NLdoet. Iedereen er voor elkaar en niemand staat er alleen voor. Doe je mee? Dit is nog niet alles, het oranje fonds geeft voor je moeite een stel Gratis ansichtkaarten weg. Wil je meer Gratis spullen en Gratis Producten bekijken?

Partner van NLdoet

Veel bedrijven zijn in 2021 weer partner van deze Oranje Fonds actie. Met zijn allen gaan we voor een beter Nederland en samen met het Oranje Fonds past dit helemaal bij ons. Dit is de reden dat deze bedrijven graag helpen om die NLdoet uitstraling voort te zetten om de Nederlandse inwoners gelukkiger te maken. Verbeter de wereld en begin bij jezelf!

Wat moet je weten

  • Beantwoord de vragen en ontvang de tas.
  • Meedoen is helemaal Gratis.
  • Er zijn geen verdere verplichtingen.
  • Bekijk ook deze NLdoet actie!
  • Veel plezier op deze 2 klusdagen.

Gratis unieke met deze Oranje Fonds actie

Gratis unieke tas met Oranje Fonds actie

Laat een reactie achter.