Kans op cadeaubon met deze Oranje Fonds actie

Geplaatst op:
08/02/2022
Geldig tot:
02/04/2022
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
kans op cadeaubon t.w.v. € 50.-
Kans op cadeaubon met deze Oranje Fonds actie

Wil je € 50.- met deze Oranje Fonds actie ontvangen? Raad welke activiteiten worden georganiseerd tijdens NLdoet en maak kans op een cadeaubon t.w.v. € 50.-.

Win cadeaubon met deze Oranje Fonds actie

Oranje Fonds organiseert samen met duizenden organisaties in het land de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Dit jaar vieren we NLdoet op 11 en 12 maart 2022. Weet jij welke activiteiten worden georganiseerd tijdens NLdoet? Raad het woord & maak kans op een cadeaubon t.w.v. € 50,-! Met deze Oranje Fonds actie brengt het mensen dichter bij elkaar.

Dit doen ze samen met duizenden organisaties in het hele land. Stel je nu eens voor, Nederland met meer contact en betrokkenheid. Een land waarin we aandacht hebben voor elkaar, zeker in deze lastige corona tijd. Ben je benieuwd hoe jij een bijdragen kunt leveren? Reageer op de stellingen en kom erachter. Voor de moeite ontvang een setje van 5 gratis ansichtkaarten!

Kans op cadeaubon met deze Oranje Fonds actie       Kans op cadeaubon met deze Oranje Fonds actie      Win een cadeaubon

Oranje fonds 

Het bekende Oranje Fonds steunt vele organisaties en initiatiefnemers die het mogelijk maken dat iedereen mee kan doen in onze Nederlandse samenleving. Dit organiseren ze met geld, kennis en veel aandacht. Vrijwilligers hebben daarin een belangrijke rol en dat stimuleren ze door mee te doen met NLdoet. Iedereen er voor elkaar en niemand staat er alleen voor. Doe je mee? Wil je meer Gratis spullen en Gratis Producten bekijken?

Partner van NLdoet

Veel bedrijven zijn in 2022 weer partner van deze Oranje Fonds actie. Met zijn allen gaan we voor een beter Nederland en samen met het Oranje Fonds past dit helemaal bij ons. Dit is de reden dat deze bedrijven graag helpen om die NLdoet uitstraling voort te zetten om de Nederlandse inwoners gelukkiger te maken. Verbeter de wereld en begin bij jezelf!

Wat moet je weten

  • Beantwoord de vragen en ontvang de tas.
  • Meedoen is helemaal Gratis.
  • Er zijn geen verdere verplichtingen.
  • Bekijk snel deze NLdoet actie!
  • Veel plezier op de klusdagen.

Gratis unieke met deze Oranje Fonds actie

Kans op cadeaubon met deze Oranje Fonds actie

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!