Oranje Fonds actie met spelletjespakketten t.w.v. € 45,85

Geplaatst op:
06/12/2022
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Win spellenpakketten!
Oranje Fonds actie | Win spelletjespakketten t.w.v. € 45,85

Oranje Fonds actie kans op spellenpakketten t.w.v. € 45,85. Maak de puzzel af en win een van de 10 spellenpakketten. Stopt op 7 december!!

Win spelletjespakketten met Oranje Fonds actie

Door het maken van de puzzel maak je kans op een spellenpakket t.w.v. € 45,85. Er worden 10 spelpakketten weggegeven! Vul je gegevens in om je deelname te bevestigen. Maatjes doen ertoe en het Oranje Fonds helpt om dit duidelijk te maken. Maatje zijn geeft je het gevoel dat je ertoe doet.

Maatjes doen ertoe

Ben jij een maatje voor een ander? Er zijn wandelmaatjes om lekker te wandelen, leesmaatjes om gezellig te lezen, boodschappenmaatjes voor de dagelijkse boodschappen, schuldhulpmaatjes die je financiën bij houd, huiswerkmaatjes en sportmaatjes. Er zijn veel meer maatjes die elkaar helpen. Zo komen Maatjes langs om te kletsen en koffie te drinken. Oranje Fonds actie die snel stopt! Doe je mee?

Maatjes die helpen, advies geven of meegaan naar moeilijke dingen. Maatjes die anderen laten lachen. Plezier en persoonlijk contact staan voorop. Als maatje maak je iemand anders (en je eigen) leven leuker.Wil jij er zijn voor een ander? Lees meer over Oranje Fonds Maatjes Gezocht.

Deze Oranje Fonds actie word samen met duizenden organisaties in het hele land gedaan. Stel je nu eens voor, Nederland met meer contact en betrokkenheid. Een land waarin we aandacht hebben voor elkaar, zeker in deze lastige corona tijd. Ben je benieuwd hoe jij een bijdragen kunt leveren? Reageer op de stellingen en kom erachter.

Win spelletjespakketten t.w.v. € 45,85       Win spelletjespakketten t.w.v. € 45,85      Oranje Fonds actie | Win spelletjespakketten t.w.v. € 45,85

Oranje fonds 

Het bekende Oranje Fonds steunt vele organisaties en initiatiefnemers die het mogelijk maken dat iedereen mee kan doen in onze Nederlandse samenleving. Dit organiseren ze met geld, kennis en veel aandacht. Vrijwilligers hebben daarin een belangrijke rol en dat stimuleren ze door mee te doen met NLdoet. Iedereen er voor elkaar en niemand staat er alleen voor. Doe je mee met deze Oranje Fonds actie? Wil je meer Gratis spullen en Gratis Producten bekijken?

Partner van NLdoet

Veel bedrijven zijn in 2022 weer partner van deze Oranje Fonds actie. Met zijn allen gaan we voor een beter Nederland en samen met het Oranje Fonds past dit helemaal bij ons. Dit is de reden dat deze bedrijven graag helpen om die NLdoet uitstraling voort te zetten om de Nederlandse inwoners gelukkiger te maken. Verbeter de wereld en begin bij jezelf!

Oranje Fonds actie | Puzzel en Win 

Oranje Fonds actie | Win spelletjespakketten t.w.v. € 45,85

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!