Gratis online vogelcursus volgen

Geplaatst op:
21/05/2022
Categorie:
Uw voordeel:
Gratis vogelcursus!
Wil je een Gratis online vogelcursus volgen

Wilt u meer weten over de vogels in Nederland? De vogelbescherming geeft een leuke Gratis online vogelcursus voor iedereen die meer kennis wil opdoen.

Gratis online vogelcursus

Een leuke zomerse actie van Vogelbescherming Nederland die 2 gratis vogelcursussen aanbied die iedereen online kan maken. Het gaat om de Gratis online vogelcursus ‘Tuinvogels in Nederland’ en ‘Vogels in Nederland’. Het is een leuke en leerzame cursus waar je alles over de vogels leert kennen. Het herkennen van de mooie geluiden, hoe de vogels er uitzien en hoe je ze uit elkaar kunt houden.

Ben je een echte vogelliefhebbers of vindt je het gewoon leuk om je te verdiepen in deze soorten, start online de Gratis cursus. De vogellessen zijn gemaakt door de ambassadeurs van de Vogelbescherming Nico de Haan en Camilla Dreef. Nico is dertig jaar werkzaam voor de vogelbescherming en kent alle vogels. Camilla is vogelonderzoeker en fervent vogelaar. Samen leren zij u online op een leuke manier naar vogels te kijken, zo kun je er nog meer van genieten! Je ontvangt tips en informatie, en elk vogelhoofdstuk wordt afgesloten met een korte leuke quiz.

Alle Vogels in Nederland

In de 10 vogellessen leer je de vogels en hun geluiden te herkennen. Het gaat onder meer over de tuinvogels, bosvogels, weidevogels en watervogels tot vogels van het waddengebied. Echt leuk is het hoe je de witte vogels uit elkaar kunt houden. Is het nou een lepelaar of een reiger? Na deze online cursus is het voor je een eitje, en ga jij je vrienden versteld doen staan. Deze vogelopleiding heeft diverse tips om er een leuke bezigheid van te maken. Zo kom je spelenderwijs achter de wonderwereld van de vogels in Nederland.

In het kort

  • Deze vogel cursus is helemaal voor niets.
  • De opleiding is een initiatief van de Vogelbescherming.
  • Er zijn geen verdere verplichtingen.
  • De cursus word online aangeboden.

Gratis online vogelcursus

Wil je een Gratis online vogelcursus volgen

Laat een reactie achter.