Doe een Gratis online gehoortest

Geplaatst op:
21/06/2021
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Test gratis je gehoor
Doe de Gratis online gehoortest

Hoe goed is uw gehoor? Doe gratis de online gehoortest om te kijken hoe goed uw gehoor is. Na de test heeft u de mogelijkheid voor een afspraak.

Wil je weten hoe goed uw gehoor is. Start geheel vrijblijvend en gratis de online gehoortest om er achter te komen hoe uw gehoor ervoor staat. Zo weet u direct hoe goed of slecht u ervoor staat. Hoort u de televisie minder goed en moet het volume steeds iets hoger. Test uw gehoor binnen 3 minuten met deze online gehoortest en bekijk na de test de uitslag.

Herken gehoorverliesDoe een Gratis online gehoortest

Zeker 1.5 miljoen mensen in Nederland hebben last van slechthorendheid dat is 10% van de totale bevolking. In alle lagen van de bevolking komt het voor, zowel bij ouderen en kinderen kunnen slechthorend zijn. Om optimaal van het leven te kunnen genieten is een goed gehoor erg belangrijk. Elk oor is uniek en moet u bij klachten naar een deskundige audiciens die u gaat helpen het probleem op te lossen.

Je vindt deze advertentie in de categorie verzorging. Van oorsuizen, fantoomgeluid of tinnitus hebben veel mensen last. In wisselende gradaties en vormen kun dit probleem steeds meer voor. Sommige mensen hebben er af en toe een beetje last van. Voor anderen maakt tinnitus het leven ondraaglijk. Laat je snel testen met de eerste stap, de online gehoortest.

Hoe werkt de gehoortest

U start met het beantwoorden van enkele vragen, geslacht, leeftijd en hoe zelf vindt hoe uw gehoor is. Na deze vragen start u de geluidsopname en luistert goed naar wat er gezegd wordt. Bij elke opname beantwoordt u de vraag met de keuze uit een van de antwoorden. Totaal zijn er 3 geluidsopnames te horen en op het einde ontvangt u de uitslag. Is uw gehoor niet zo goed laat een specialist van Beter Horen een nieuwe test afnemen. Deze test is geheel vrijblijvend en Gratis. Veel succes met de online gehoortest.

Doe de online gehoortest

Doe gratis de online gehoortest om te kijken hoe goed u gehoor is.

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!