Wil je een gratis NHA proefles ontvangen?

Geplaatst op:
16/04/2022
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis NHA Proefles!
Wil je een gratis NHA proefles ontvangen?

Versterk je kennis en vraag een gratis proefles aan voor een NHA cursus of studie via NHA. Kies een cursus of opleiding op de website van NHA.

Gratis NHA proefles ontvangen!

Wat heb je altijd al extra willen leren, maar nooit gedaan? Misschien had je nooit tijd of was je die ene hobby alweer helemaal uit het oog verloren. Of misschien had je gewoon nooit het budget ervoor. Dit is jouw kans! Met deze actie ontvang je een gratis NHA proefcursus die bij je past!

Wil je een gratis NHA proefles ontvangen?

Als je besluit de cursus of studie te volgen, ontvang je er een gratis 9″ tablet of bluetooth koptelefoon bij. Vergeet niet dat je elke studie 14 dagen gratis kunt proberen. Hoe lekker is dat! Het is heel begrijpelijk dat je niet volledig kunt inschatten hoe een cursus of opleiding is voordat je eraan begint. Dat is precies de reden waarom je bij NHA gratis een proefles kunt volgen. Zo krijg je een preview in de door je gekozen cursus.

Toegang krijgen tot een gratis proefles

Kies een cursus of opleiding op de website van NHA. Ga naar de pagina van de cursus of opleiding, waar naast de cursusafbeelding een button staat met de tekst “Gratis proefles”. Middels deze button krijg je toegang tot de gratis proefles. Je krijgt toegang tot de digitale leeromgeving en ziet er de algemene handleiding, een digitale proefles en de inhoudsopgave van de cursus. Je kunt de les doornemen en als deze goed bevalt, schrijf je je in.

Wat houdt de winactie in?

Wie wil er geen kans maken op een gratis NHA proefles? Je hoeft alleen 1 ding te doen, een gratis proefles uitzoeken en een aanvraag doen van je favoriete cursus! Welke cursus je kiest is helemaal aan jou. Van een cursus bloemschikken tot Life Coach, en van een cursus Spaans tot Tandartsassistent(e). Ontvang direct een mail waarin ze alles duidelijk uitleggen. Let op je mailbox om op de hoogte te blijven. De cursus van je proefles volg je nu helemaal gratis! Meteen die proefles aanvragen dus! Voor meer studie opleidingen is een kijkje op Gratis247 best handig.

Wil je een gratis NHA cursus winnen?

Wil je een gratis NHA proefles ontvangen?

Laat een reactie achter.