Wil jij een gratis NHA cursus winnen?

Geplaatst op:
13/05/2021
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis NHA cursus winnen
Wil jij een gratis NHA cursus winnen?
Versterk je kennis en vraag een gratis proefles aan voor een NHA cursus of studie via NHA. Zo maak je kans op 1 van de 3 gratis thuisstudies. Ontvang een 9″ tablet of koptelefoon.

Wil jij een gratis NHA cursus winnen? Doe de winactie!

Wat heb jij altijd al extra willen leren, maar nooit gedaan? Misschien had je nooit tijd of was je die ene hobby alweer helemaal uit het oog verloren. Of misschien had je gewoon nooit het budget ervoor. Dit is jouw kans! Met deze winactie maak jij kans op een gratis NHA cursus die bij jou past!

Als je besluit de cursus of studie te volgen, ontvang je er een gratis 9″ tablet of bluetooth koptelefoon bij. Vergeet niet dat je elke cursus/studie 14 dagen gratis kunt proberen. Hoe lekker is dat!

Wat houdt de winactie in?

Wie wil er geen kans maken op een gratis NHA cursus? Je hoeft slechts 1 ding te doen, een gratis proefles uit te zoeken en aanvragen van jouw favoriete cursus! Voor welke cursus je kiest, is helemaal aan jou. Van een cursus Bloemschikken tot Life Coach, en van een cursus Spaans tot Tandartsassistent(e). Met elke cursus maak jij kans! Op 31 mei kiezen ze drie winnaars. Ben je de winnaar? Ontvang je een mail waarin ze alles duidelijk uitleggen. Let op je mailbox (en spam) om op de hoogte te blijven. De cursus van jouw proefles volg jij nu helemaal gratis! Meteen die proefles aanvragen dus! Voor meer studie opleidingen is een kijkje op Gratis247 best handig.

Wil jij een gratis NHA cursus winnen?

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!