2 GRATIS musicalkaarten t.w.v. € 125,-

Geplaatst op:
01/07/2020
Geldig tot:
19/08/2022
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
2 GRATIS musicalkaarten
2 GRATIS musicalkaarten

U ontvangt 2 GRATIS musicalkaarten t.w.v. € 125,- door mee te spelen in de VriendenLoterij voor 14,50 euro per lot per trekking. U speelt mee zolang u wilt.

GRATIS musicalkaarten bij de Vriendenloterij

Maak kans op prachtige prijzen van wel 1 miljoen euro in de Vriendenloterij. Door mee te spelen ontvang je direct 2 GRATIS musicalkaarten t.w.v. € 125,- en prijzen tot wel € 25.000,-. Dagelijks, wekelijks en maandelijks geven ze prachtige prijzen weg die belastingvrij worden uitgekeerd. Het extra voordeel dat je gaat spelen is de vele goede doelen die gesteund worden met je deelname. Sluit je aan en win een bedrag tot wel € 25000.-.

Het zijn de kleine goede doelen en de grote stichtingen die meedoen. Een echte Win Win situatie. Meedoen is altijd wel een prijs winnen! Meespelen in de Vriendenloterij doe je voor 14,50 euro per lot per trekking. Er zijn 15 trekkingen per jaar kans genoeg om u dromen waar te maken.

2 GRATIS musicalkaarten t.w.v. € 125,-

Speel met kans van 1 op 6!

 • Speel mee en ontvang gegarandeerd 2 GRATIS musicalkaarten.
 • Activeer je Gratis lot!
 • Je Geluksvogel kan wel € 100.000.- waard zijn.
 • Kans van 1 op 6 op de hoofdprijs!
 • Dagprijs ter waarde van € 5.000,-
 • Weekendprijs ter waarde van € 50.000,-
 • Maandprijs ter waarde van € 1.000.000,-
 • Bekijk alle acties van de Vrienden loterij.
 • Maak hier gebruik van deze actie!

De cultuurloterij van Nederland

De Vrienden Loterij steunt veel culturele organisaties die werken aan het behoud van cultureel erfgoed en werven fondsen om hun activiteiten te ondersteunen. Een echt leuke loterij voor iedereen met het hart op de juiste plaats. Met de museum Vip kaart ontvangt u bij 50% korting op de entreeprijs en kunt bij 50 musea gratis naar binnen. De gedachte achter de Museumkaart is simpel.

Het bedrag dat alle kaarthouders voor de Museumkaart betalen gaat in een grote geldpot. Dit geld wordt elk jaar verdeeld onder de deelnemende musea. Dit gaat op basis van de toegangsprijs en het aantal kaartbezoeken dat ze krijgen. Het geld dat de leden betalen is natuurlijk voor de hoge prijzen en deels voor fondsenwerving voor het goede doel.

Vriendenloterij is altijd winnen met 2 GRATIS musicalkaarten

 • Per huisadres één keer deelnemen aan deze actie.
 • Alle prijzen in de bankgiro loterij vallen gegarandeerd.
 • Prijzen kunnen dagelijks vallen en zullen derhalve voor 1 mei 2020 gevallen zijn.
 • Meespelen zonder Weekprijzen verdubbelaar is natuurlijk mogelijk.
 • U krijgt gegarandeerd een cadeau van minimaal € 20.-.
 • Met uw deelname steun je vele goede doelen.

Je geldprijs verdubbelen!

Betaal € 0,50,- extra per trekking en ga 2 keer zoveel winnen. Win een van de geldprijzen waarop de Weekprijzen verdubbelaar van toepassing is op je lotnummer valt! In 2020 maakt je met de verdubbelaar iedere maand 22 x kans op € 10.000,- i.p.v. € 5.000,- en 4 x kans op € 100.000,- i.p.v. € 50.000,-.

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en maak kans op extra hoge prijzen. Vul uw e-mailadres in, krijg gratis het nieuws, uitslagen, acties, spelletjes van de Vriendenloterij en de Postcode Loterij in u mailbox. Zo weet u wat er leeft en wat voor goede doelen er gesteund worden. Wil je meer Vriendenloterij acties bekijken? Zoals: Kies uw cheque?

2 GRATIS musicalkaarten t.w.v. € 125,-

2 GRATIS musicalkaarten

2 Reacties op "2 GRATIS musicalkaarten t.w.v. € 125,-"

 1. In categorie loterijen vind je meer acties van de BankGiro loterijen zoals bijvoorbeeld de BankGiroloterij met gratis cadeaupakket t.w.v. €95,-. Deze gegarandeerde uitbetaling heeft als voordeel dat je altijd prijs hebt. De prijs

 2. […] Verdubbelaar a € 0,50 per lot per trekking per maand. Voor meer bankgiro loterijen zoals de gratis cadeaupakket t.w.v. €95,- of gegarandeerde uitbetaling kijk even […]

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!