Lucky Day elke dag kans op € 450.000,-

Geplaatst op:
13/09/2022
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
20 jaar gratis meedoen!
Gratis 20 jaar meespelen met Lucky Day

Wil je een bedrag van € 450.000,- winnen? Speel dagelijks mee met Lucky Day voor slechts € 1,50.- per lot. Win prijzen met een lage inleg. Vergeet niet iedereen kan winnen!

Speel gratis Lucky Day

Je Speelt mee voor slechts € 1,50. Ga elke dag elke dag meespelen en maak kans op de hoofdprijs! Speel in deze actieperiode mee met Lucky Day en maak kans op € 450.000,-. Waar wacht je nog op? Wie weet ben je de volgende winnaar van een groot geldbedrag. De Actie loopt lang genoeg om na te denken wat je gaat doen met je gewonnen cash. Iedereen met een Nederlandse Loterij account heeft recht op één keer gratis meespelen. Wacht niet te lang en speel mee.

Eenvoudig opzeggenLucky Day elke dag kans op € 450.000,-

  • Wil je opzeggen per telefoon op 070-550 08 02, bereikbaar van werkdagen.
  • Je kunt een opzegbrief invullen, afdrukken en op opsturen.
  • Os stuur even een mailtje.
  • Wil je meer loterijen bekijken en winnen?

De Loterij kansen

De loterij Lucky Day is een loterij-spel waar je zelf de lotnummers mag uitkiezen. Bij deze loterij bepaal je zelf je inleg en de maximaal te winnen prijs. Maak een keuze uit de getallen 1 tot en met 80 en bepaal zelf met hoeveel nummers je meespeelt. Maar u kunt kiezen om uw maximaal te winnen loterij prijs te verdubbelen met tien keer, met het Lucky Day Bonusspel te vermenigvuldigen. Deze loterij steunt diverse goede doelen en organisaties die het geld goed kunnen gebruiken.

Bepaal zelf je winkans

Je speelt mee met 1-10 geluksgetallen en kies je uit 80 getallen. Met hoe meer getallen je meespeelt, hoe hoger de te winnen prijs. Zet elke dag in voor 18:00 en elke avond om 18:00 is de trekking. Om 19:00 maken we de uitslag bekend en weet jij of je gewonnen hebt! Speel vandaag nog mee met Lucky Day en je ontvangt eenmalig €1,50 korting. Waar wacht je nog op? Deze actie loopt tot en met 13-10-2020. Meespelen is super leuk en je kunt een leuk geld bedrag winnen en lukt dat is je dag helemaal geslaagd.

Lucky Day maakt je rijk!

Gratis 20 jaar meespelen met Lucky Day

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!