Lucky Day met 2 maanden gratis dubbele loten

Geplaatst op:
14/11/2022
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
2 maanden gratis loten!
Lucky Day met 2 maanden gratis dubbele loten

Word abonnee en krijg 2 maanden gratis dubbele loten<strong! Wil je een bedrag van € 450.000,- winnen? Speel dagelijks mee met Lucky Day voor slechts € 1,50.- per lot.

Speel gratis Lucky Day

Je Speelt mee voor slechts € 1,50. Word nu abonnee en je krijg 2 maanden gratis dubbele loten! Ga elke dag meespelen en maak kans op de hoofdprijs! Speel in deze actieperiode mee met Lucky Day voor maximaal € 450.000,-. Waar wacht je nog op? Wie weet ben je de volgende winnaar van een groot geldbedrag. De Actie loopt lang genoeg om na te denken wat je gaat doen met je gewonnen cash. Iedereen met een Nederlandse Loterij abonnement heeft recht op 2 keer gratis meespelen. Wacht niet te lang en speel mee.

Eenvoudig opzeggenLucky Day met 2 maanden gratis dubbele loten

  • Wil je opzeggen per telefoon op 070-550 08 02, bereikbaar van werkdagen.
  • Je kunt een opzegbrief invullen, afdrukken en op opsturen.
  • Os stuur even een mailtje.
  • Wil je meer loterijen bekijken en winnen?

De Loterij kansen

De loterij Lucky Day is een loterijspel waar je zelf de lotnummers mag uitkiezen. Bij deze loterij bepaal je zelf je inleg en de maximaal te winnen prijs. Maak een keuze uit de getallen 1 tot en met 80 en bepaal zelf met hoeveel nummers je meespeelt. Maar u kunt kiezen om uw maximaal te winnen loterij prijs te verdubbelen met tien keer, met het Lucky Day Bonusspel te vermenigvuldigen. Deze loterij steunt diverse goede doelen en organisaties die het geld goed kunnen gebruiken.

Bepaal zelf je winkans

Je speelt mee met 1-10 geluksgetallen en kies je uit 80 getallen. Met hoe meer getallen je meespeelt, hoe hoger de te winnen prijs. Zet elke dag in voor 18:00 en elke avond om 18:00 is de trekking. Om 19:00 maken we de uitslag bekend en weet jij of je gewonnen hebt! Speel vandaag nog mee met Lucky Day en je ontvangt eenmalig € 1,50 korting. Waar wacht je nog op? Deze actie loopt tot en met 30-11-2022. Meespelen is super leuk en je kunt een leuk geld bedrag winnen en lukt dat is je dag helemaal geslaagd.

Lucky Day maakt je rijk!

Gratis 20 jaar meespelen met Lucky Day

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!