Bij Nextory Gratis luisterboeken en e-books

Geplaatst op:
29/03/2024
Categorie:
Uw voordeel:
30 dagen Gratis!
Bij Nextory Gratis luisterboeken en e-books

Bij Nextory kun je vóór je vakantie een boek voor jou of je kind uitzoeken. Na registratie krijg je 30 dagen lang gratis en onbeperkt toegang tot luisterboeken en e-books.

Gratis luisterboeken en e-books bij Nextory 

Wat doe je het liefst? Lezen of luisteren? Het is aan jou! Moet je nog op vakantie is dit de mogelijkheid om Nextory eens te proberen. Lees en luister naar luisterboeken en E-books waar je wilt, hoe leuk is dat! Je leest en luistert alles op je telefoon en je tablet .

De Nextory-app is beschikbaar voor iOS en Android. Na aanmelding krijg je 30 dagen gratis en onbeperkt toegang tot honderdduizenden luisterboeken en e-books. Je kunt opzeggen wanneer je maar wilt.

De hele familie Gratis lezen

Bij Nextory ontdek je voortdurend nieuwe en opwindende titels om te verkennen. Het is mogelijk om diverse profielen te creëren, voor jezelf en voor je kinderen. Er is een brede selectie van boeken die geschikt zijn voor alle leeftijden binnen de familie. Boeken dragen bij aan de verrijking van je leven, of je nu iets nieuws wilt leren of simpelweg ontspannen met een meeslepend verhaal. Met Nextory betreed je moeiteloos de betoverende wereld van boeken, waar elk verhaal een nieuwe dimensie toevoegt aan je leven.

De mogelijkheden 

Goud

  • 30 dagen gratis
  • Na 30 dagen € 11,99 per maand
  • Ongelimiteerd lezen en luisteren
  • 4 profielen
  • 1 profiel tegelijk kan de app gebruiken

Familie

  • 30 dagen gratis
  • Na 30 dagen € 14,99 / € 19,99 per maand
  • Ongelimiteerd lezen en luisteren
  • 4 profielen
  • 2-4 profielen tegelijk kunnen de app gebruiken

Populaire boeken

Bij Nextory vind je een gevarieerde selectie boeken voor alle leeftijden, variërend van meeslepende thrillers tot hartverwarmende verhalen voor het slapengaan en romantische feelgood romans. Breng een bezoek aan hun website voor inspiratie voor je volgende literaire avontuur. Geniet onbeperkt van lezen en luisteren, en behoud de controle over je abonnement met de vrijheid om aanpassingen te maken. Met een indrukwekkende waardering van 5 sterren door 11.000 lezers in de App Store en Google Play, biedt Nextory een uitstekende leeservaring. Stel je eigen leesdoelen, en volg je vorderingen nauwlettend met de handige functies Leesuitdaging en Leesdagboek. Ontdek niet alleen gratis producten en spullen op Gratis247, neem een kijkje bij hun boekensectie voor exclusieve aanbiedingen.

Bij Nextory Gratis luisterboeken en e-books

Bij Nextory Gratis luisterboeken en e-books

Laat een reactie achter.