Win tot 45 Lotto loten en maak kans op € 10.000,-

Geplaatst op:
16/06/2020
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Win tot 45 Gratis loten!
Win tot 45 Lotto loten en maak kans op € 10.000,-

Wist jij dat er 45 Lotto ballen in het Lotto spel zijn en wil je direct kans maken tot 45 gratis Lotto loten? Ga automatch meespelen met de Lotto en win de mooiste prijzen.

Kans op 45 Gratis Lotto loten

Veel mensen spelen mee met de Lotto en winnen wekelijks de mooiste prijzen. Vindt je het leuk om mee te spelen met de Lotto? Meld je aan om automatische mee te gaan spelen en maak kans op 45 gratis loten. Laat de lotto je een scherpe aanbieding doen om de mooiste prijzen te winnen. De Lotto loterij heeft meer gratis acties die je hier kunt bekijken. Win tot 45 loten! Speel automatisch mee en ontdek direct of je 5, 10 of 45 gratis loten krijgt!

Hoe werkt het

Bij deze loterij trekken ze bij iedere loting opnieuw 6 getallen en een reservegetal. Het totaal aantal ballen bestaat 45 stuks. Zo is de kans dat een bal wordt getrokken iedere week even groot. Het is bewezen dat de ene Lotto bal vaker de winnaar is. Je ziet dat er in 2018 64 lotto trekkingen zijn geweest. Lotto nummers 19, 29 en 31 zijn de meest gevallen ballen. Deze getallen vielen in deze periode liefst 17 keer. Nummer 33 is het minst vaak gevallen. Slechts 3 keer viel deze gele bal. Wanneer ga je meespelen?

Win tot 45 Lotto loten en maak kans op € 10.000,-! We gaan zo snel mogelijk starten met de nieuwe sale campagne van Lotto! Ga automatisch meespelen met Lotto, speel het Lotto spel en ontvang gegarandeerd 5, 10 of 45 gratis loten. Daarnaast maak je dan ook nog kans op €10.000,-! Speel nu mee en ontdek direct hoeveel gratis loten jij gewonnen hebt.

Ruim honderdduizend winnaars per week

Wist u dat er elke week honderdduizenden winnaars bij Lotto zijn. Er zijn zelfs winnaars die voor € 2,- miljonair werden. Lees alles over de winnaars van de Jackpot, XL hoofdprijs, Super Zaterdag prijs en overige hoge prijzen die zijn gevallen op de Lotto site. Veel mensen die meespelen zijn gestopt met werken of zijn een wereldreis gaan maken. Ander kochten een groter huis of een mooie camper. En dat allemaal door een paar Lotto loten. Wil je meer Lotto acties bekijken?

Win Gratis tot 45 Lotto loten

Win tot 45 Lotto loten en maak kans op € 10.000,-

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!