Cash en Lotto loten winnen door Bal 45 te stoppen

Geplaatst op:
16/04/2021
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis een geld bedrag winnen.
Cash en Lotto loten winnen door Bal 45 te stoppen
Ontvang altijd een prijs met de Lotto loten actie! Stop Bal 45 en je kunt kans maken op mooie geld prijzen. Doe Gratis en ga automatisch meespelen.

Met Lotto loten 1000 euro winnen

Activeer de knop en probeer 45 te draaien. Ga automatisch meespelen en maak kans op één van de Geld prijzen. Veel mensen spelen mee met de Lotto en winnen wekelijks de mooiste prijzen. Vind je het leuk om mee te spelen met de Lotto? Meld je aan om automatische mee te gaan spelen en kans maakt op Cash. Laat de lotto je een scherpe aanbieding doen om de mooiste prijzen te winnen. De Lotto loterij heeft meer gratis acties die je hier kunt bekijken.

Cash en Lotto loten winnen door Bal 45 te stoppen  Met Lotto loten nu dagelijks € 1.000,- winnen 

Hoe werkt het

Bij deze loterij trekken ze bij iedere loting opnieuw 6 getallen en een reservegetal. Het totaal aantal ballen bestaat 45 stuks. Zo is de kans dat een bal wordt getrokken iedere week even groot. Het is bewezen dat de ene Lotto bal vaker de winnaar is. Je ziet dat er in 2018 64 lotto trekkingen zijn geweest. Lotto nummers 19, 29 en 31 zijn de meest gevallen ballen. Deze getallen vielen in deze periode liefst 17 keer. Nummer 33 is het minst vaak gevallen. Slechts 3 keer viel deze gele bal. Wanneer ga je meespelen?

We gaan zo snel mogelijk starten met de nieuwe sale campagne van Lotto! Ga automatisch meespelen met Lotto en speel Gratis het Lotto spel. Maak kans op gratis lotto loten waar je de mooiste prijzen mee kunt winnen! Speel nu mee en ontdek direct hoeveel gratis loten jij gewonnen hebt.

Ruim honderdduizend winnaars per week

Wist u dat er elke week honderdduizenden winnaars bij Lotto zijn. Er zijn zelfs winnaars die voor € 2,- miljonair werden. Lees alles over de winnaars van de Jackpot, XL hoofdprijs, Super Zaterdag prijs en overige hoge prijzen die zijn gevallen op de Lotto site. Veel mensen die meespelen zijn gestopt met werken of zijn een wereldreis gaan maken. Ander kochten een groter huis of een mooie camper. En dat allemaal door een paar Lotto loten. Wil je meer Lotto acties bekijken?

Voordelen automatisch meespelen:

  • Direct kans op extra prijzen tot wel € 25000,-.
  • Wekelijks kans op de vaakst vallende Jackpot in Nederland.
  • De Lotto Jackpot is altijd minimaal € 2500.000,-.
  • Je speelt elke week mee voor € 2,- per lot.
  • In 2021 organiseren we vier exclusieve abonnee acties.
  • Kies zelf je geluksgetallen of laat het lot bepalen.

Win Lotto loten of cash en nummer 45!

Cash en Lotto loten winnen door Bal 45 te stoppen

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!