Lotto Gelukspakket met gratis cadeau

Geplaatst op:
05/09/2023
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Speel mee en kies je cadeau!
Lotto Gelukspakket met gratis cadeau

Lotto Gelukspakket! Welk cadeau kies je? Speel automatisch mee met Lotto en kies een van de 3 welkomstcadeaus! De extra prijzenpot bedraagt liefst € 100.000,-.

Win Lotto Gelukspakket 

Wil je het Lotto Gelukspakket met gratis cadeau mooie prijzen winnen? Activeer het Lotto spel en doe mee voor € 2.500.000,- aan prijzen! Speel lekker (extra) mee met Lotto en maak kans op honderden prijzen tijdens deze Winweken! Dit is een exclusieve acties voor abonnees en nieuwe leden. Wil je meespelen doe je dat voor slechts € 2,- per lot! Doe je mee met de Lotto en profiteer van 1e maand gratis dubbele loten want je ontvangt de eerste maand het dubbele aantal loten!

Wil je mooie prijzen winnen met je eigen loten? Iedereen die automatische gaat meespelen en maak direct kans op een van de gelukpakketten. Met je eigen lot maakt direct kans op de mooiste prijzen die je voor 2 euro per maand kunt winnen. Zit je kras bij kas of kun je wel wat extra cash gebruiken?

Lotto met gratis cadeau  Lotto met gratis cadeau  gratis cadeau

Iedereen maak kans op Lotto Gelukspakket

Lees snel verder, Lotto heeft fantastische prijzen die voor iedereen die meespeelt voor het grijpen liggen! Het enige wat je hoeft te doen, is het Lotto Gelukspakket te openen. Speel nu voor € 2.- per lot en win de mooiste prijzen.

Vergroot je kans op de hoofdprijs van liefst € 5,1 miljoen! Doe snel mee met het Lotto Gelukspakket met gratis cadeau! Meedoen is lekker gratis en geheel vrijblijvend. Je zit na afloop nergens aan vast. Wat moet je doen? Open het pakketje om te ontdekken wat jij kunt winnen. Je opent het pakje door het juiste antwoord op de vraag te geven. Wil je meer prijzen winnen wijst de Lotto exclusief voor Lotto-abonnees 100 dagen lang iedere dag een winnaar van € 1.000,- aan!

Waarom niet eens proberen?

 • Ontvang de eerste maand gratis dubbele loten.
 • Ga automatische meespelen vanaf € 2.- per maand.
 • Je kunt eenvoudig stoppen en je abonnement opzeggen.
 • Wint wekelijks de mooiste geld prijzen.
 • Lotto Gelukspakket met gratis cadeau.
 • Wil je meer Lotto acties bekijken.
 • Lees hier de actie voorwaarden.

De Lotto Jackpot

Wist je dat De Lotto Jackpot het meeste in Nederland valt. En wat je moet weten is  dat het eenvoudig is om met dit spel mee te spelen. Kies 6 getallen tussen de 1 en 45, en maak elke zaterdag kans op de Jackpot van minimaal € 2.500.000,- en vele andere hoge geldprijzen. Niet al het geld gaat in de prijzenpot, de Lotto wat een onderdeel van Nederlandse Loterij is, geeft elk jaar veel geld uit aan de goede doelen in Nederland. Doe mee met Lotto Gelukspakket met gratis cadeau.

In het bijzonder keren ze veel geld aan de Nederlandse sport. Zo dragen we met zijn allen bij aan een gezonder en gelukkiger Nederland. Ze keerde in 2021 aan NOC*NSF en 74 sportbonden € 43.200.000,- uit en 18 goede doelen ontvingen € 16.400.000,-. De Staat der Nederlanden ontving een bedrag van € 101.600.000,- voor veel belovende projecten. Lotto Gelukspakket ligt voor je klaar.

Hoe werkt Lotto Gelukspakket

 • Je speelt mee voor € 2,- per lot.
 • Kies een extra prijzenpot. De totale pot bedraagt liefst € 100.000,-.
 • Elke dag een winnaar van Lotto Gelukspakket.
 • Gegarandeerd € 20,- cadeau voor nieuwe abonnees.

Lotto Gelukspakket hoeveel wil je winnen?

Lotto Gelukspakket met gratis cadeau

Een Reactie op "Lotto Gelukspakket met gratis cadeau"

 1. per computer kun je alleen meedoen met de winweken als je je aanmeld als nieuwe abonnee, ik ben zelf al lang abonee, dus heb nu het nakijken!

Laat een reactie achter.