Lotto Gelukspakket met cadeau en 10 gratis loten

Geplaatst op:
11/01/2024
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Speel mee en kies je cadeau!
Lotto Gelukspakket met gratis cadeau

Lotto Gelukspakket! Welk cadeau kies je? Speel mee met Lotto en kies een van de 3 welkomstcadeaus! De extra prijzenpot bedraagt liefst € 100.000,- en Gratis 10 loten!

Win Lotto Gelukspakket 

Wil je het Lotto Gelukspakket met gratis cadeau mooie prijzen winnen? Activeer het Lotto spel en doe mee voor € 2.500.000,- aan prijzen! Speel lekker (extra) mee met Lotto en maak kans op honderden prijzen tijdens deze Winweken! Dit is een exclusieve acties voor abonnees en nieuwe leden. Wil je meespelen doe je dat voor slechts € 2,- per lot! Doe je mee met de Lotto en profiteer van 1e maand gratis dubbele loten, je ontvangt de eerste maand het dubbele aantal loten!

Welkomstcadeau: 10 gratis Lotto loten t.w.v. €20,-. Wil je mooie prijzen winnen met je eigen loten? Iedereen die automatische gaat meespelen en maak direct kans op een van de gelukpakketten. Met je eigen lot maakt direct kans op de mooiste prijzen die je voor 2 euro per maand kunt winnen. Zit je kras bij kas of kun je wel wat extra cash gebruiken?

Iedereen maak kans op Lotto Gelukspakket

Blijf lezen, Lotto heeft geweldige prijzen die binnen handbereik liggen voor iedereen die meespeelt! Het enige wat je hoeft te doen, is het Lotto Gelukspakket openen. Doe nu mee voor slechts € 2 per lot en maak kans op de meest fantastische prijzen.

Vergroot je kans om de hoofdprijs van liefst € 5,1 miljoen te winnen! Doe snel mee met het Lotto Gelukspakket inclusief een gratis cadeau! Meedoen is gratis en volledig vrijblijvend. Je zit nergens aan vast na afloop. Wat moet je doen? Open het pakketje om te zien welke prijs jij kunt winnen. Ontdek de inhoud door de juiste vraag te beantwoorden. Nog meer prijzen winnen? selecteert de Lotto exclusief voor Lotto-abonnees dagelijks gedurende 100 dagen een winnaar van € 1.000!

Waarom niet eens proberen?Lotto Gelukspakket met cadeau en 10 gratis loten

 • Ontvang de eerste maand 10 gratis loten.
 • Ga automatische meespelen vanaf € 2.- per maand.
 • Je kunt eenvoudig stoppen en je abonnement opzeggen.
 • Wint wekelijks de mooiste geld prijzen.
 • Lotto Gelukspakket met gratis cadeau.
 • Wil je meer Lotto acties bekijken.
 • Lees hier de actie voorwaarden.

De Lotto Jackpot

Wist je dat de Lotto Jackpot het meest in Nederland valt? Het is verrassend eenvoudig om deel te nemen aan dit spel. Selecteer gewoon 6 getallen tussen 1 en 45 en maak elke zaterdag kans op de Jackpot, die minimaal € 2.500.000,- bedraagt, en diverse andere aantrekkelijke geldprijzen. Niet alles van het geld wordt in de prijzenpot gestopt. De Nederlandse Loterij, waartoe de Lotto behoort, besteedt jaarlijks aanzienlijke bedragen aan goede doelen in Nederland. Doe mee met het Lotto Gelukspakket en ontvang een gratis cadeau.

Met name wordt er veel geld geïnvesteerd in de Nederlandse sport. Op deze manier dragen we allemaal bij aan een gezonder en gelukkiger Nederland. In 2021 schonk de Lotto € 43.200.000,- aan NOC*NSF en 74 sportbonden, en 18 goede doelen € 16.400.000,- ontvingen. Zo ontving de Staat der Nederlanden een bedrag van € 101.600.000,- voor veelbelovende projecten. Het Lotto Gelukspakket ligt klaar voor jou.

Hoe werkt Lotto Gelukspakket

 • Je speelt mee voor € 2,- per lot.
 • Kies een extra prijzenpot. De totale pot bedraagt liefst € 100.000,-.
 • Elke dag een winnaar van Lotto Gelukspakket.
 • Gegarandeerd € 20,- cadeau voor nieuwe abonnees.*

Lotto Gelukspakket hoeveel wil je winnen?

Lotto Gelukspakket met gratis cadeau

Een Reactie op "Lotto Gelukspakket met cadeau en 10 gratis loten"

 1. per computer kun je alleen meedoen met de winweken als je je aanmeld als nieuwe abonnee, ik ben zelf al lang abonee, dus heb nu het nakijken!

Laat een reactie achter.