Lotto Gelukspakket met direct kans op € 3000.-

Geplaatst op:
12/04/2021
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis € 3000.- winnen!
Lotto Gelukspakket met direct kans op € 3000.-

Ligt jouw geluk in dit Lotto Gelukspakket? Speel automatische mee met Lotto en maak direct kans op een gelukspakket. Speel nu voor € 2.- per lot en win de mooiste prijzen.

Lotto Gelukspakket met kans op € 3000.-

Lotto geeft in mei elke dag € 3.000,- weg aan een abonnee! Wil je mooie prijzen winnen met je eigen loten? Iedereen die automatische gaat meespelen en maak direct kans op een van de gelukspakketten. Met je eigen lot maakt direct kans op de mooiste prijzen die je voor 2 euro per maand kunt winnen. Zit je kras bij kas of kun je wel wat extra cash gebruiken?

Lees snel verder, Lotto heeft fantastische prijzen die voor iedereen die meespeelt voor het grijpen liggen! Het enige wat je hoeft te doen, is het Lotto Gelukspakketje te openen. Speel nu voor € 2.- per lot en win de mooiste prijzen.

Vergroot je kans op de hoofdprijs van liefst € 5,1 miljoen! Doe snel mee! Meedoen is lekker gratis en geheel vrijblijvend. Je zit na afloop nergens aan vast. Wat moet je doen? Open het pakketje om te ontdekken wat jij kunt winnen. Je opent het pakje door het juiste antwoord op de vraag te geven. Wil je meer prijzen winnen wijst de Lotto exclusief voor Lotto-abonnees 100 dagen lang iedere dag een winnaar van € 1.000,- aan!

Waarom niet eens proberen?Lotto Gelukspakket met 10 Gratis loten

  • Ontvang direct 10 gratis loten bij een aanmelding.
  • Ga automatische meespelen vanaf € 2.- per maand.
  • Je kunt eenvoudig stoppen en je abonnement opzeggen.
  • Wint wekelijks de mooiste geld prijzen.
  • Wil je meer Lotto acties bekijken.
  • Lees hier de actie voorwaarden.

De Lotto Jackpot

Wist je dat De Lotto Jackpot het meeste in Nederland valt. En wat je ook moet weten dat het eenvoudig is om met dit spel mee te spelen. Kies 6 getallen tussen de 1 en 45, en maak elke zaterdag kans op de Jackpot van minimaal € 2.500.000,- en vele andere hoge geldprijzen. Niet al het geld gaat in de prijzenpot, de Lotto wat een onderdeel van Nederlandse Loterij is, geeft elk jaar veel geld uit aan de goede doelen in Nederland. In het bijzonder keren ze veel geld aan de Nederlandse sport. Zo dragen we met zijn allen bij aan een gezonder en gelukkiger Nederland. Ze keerde in 2018 aan NOC*NSF en 74 sportbonden € 43.200.000,- uit en 18 goede doelen ontvingen € 16.400.000,-. De Staat der Nederlanden ontving een bedrag van € 101.600.000,- voor veel belovende projecten.

Lotto Gelukspakket hoeveel wil je winnen?

Lotto Gelukspakket met direct kans op € 3000.-

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!