Win Lotto Gelukspakket Hengel direct je prijs

Geplaatst op:
13/08/2022
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis dubbele loten!
Win Lotto Gelukspakket Hengel direct je prijs

Hengel je geluk met het Lotto Gelukspakket? Ontvang de eerste maand gratis dubbele loten. Kies een extra prijzenpot want de totale pot bedraagt liefst €100.000,-.

Win Lotto Gelukspakket 

Wil je Gratis mooie prijzen winnen? Activeer het Lotto spel en Hengel mee voor €100.000,- aan prijzen! Speel lekker (extra) mee met Lotto en maak kans op honderden prijzen tijdens deze Winweken! Dit is een exclusieve acties voor abonnees en nieuwe leden. Wil je meespelen doe je dat voor slechts € 2,- per lot! Doe je mee met de Lotto en profiteer van 1e maand gratis dubbele loten want je ontvangt de eerste maand het dubbele aantal loten!

Wil je mooie prijzen winnen met je eigen loten? Iedereen die automatische gaat meespelen en maak direct kans op een van de gelukpakketten. Met je eigen lot maakt direct kans op de mooiste prijzen die je voor 2 euro per maand kunt winnen. Zit je kras bij kas of kun je wel wat extra cash gebruiken?

Win Lotto Gelukspakket Hengel direct je prijs

Iedereen maak kans

Lees snel verder, Lotto heeft fantastische prijzen die voor iedereen die meespeelt voor het grijpen liggen! Het enige wat je hoeft te doen, is het Lotto Gelukspakketje te openen. Speel nu voor € 2.- per lot en win de mooiste prijzen.

Vergroot je kans op de hoofdprijs van liefst € 5,1 miljoen! Doe snel mee! Meedoen is lekker gratis en geheel vrijblijvend. Je zit na afloop nergens aan vast. Wat moet je doen? Open het pakketje om te ontdekken wat jij kunt winnen. Je opent het pakje door het juiste antwoord op de vraag te geven. Wil je meer prijzen winnen wijst de Lotto exclusief voor Lotto-abonnees 100 dagen lang iedere dag een winnaar van € 1.000,- aan!

Waarom niet eens proberen?

  • Ontvang de eerste maand gratis dubbele loten.
  • Ga automatische meespelen vanaf € 2.- per maand.
  • Je kunt eenvoudig stoppen en je abonnement opzeggen.
  • Wint wekelijks de mooiste geld prijzen.
  • Wil je meer Lotto acties bekijken.
  • Lees hier de actie voorwaarden.

De Lotto Jackpot

Wist je dat De Lotto Jackpot het meeste in Nederland valt. En wat je moet weten is  dat het eenvoudig is om met dit spel mee te spelen. Kies 6 getallen tussen de 1 en 45, en maak elke zaterdag kans op de Jackpot van minimaal € 2.500.000,- en vele andere hoge geldprijzen. Niet al het geld gaat in de prijzenpot, de Lotto wat een onderdeel van Nederlandse Loterij is, geeft elk jaar veel geld uit aan de goede doelen in Nederland. In het bijzonder keren ze veel geld aan de Nederlandse sport. Zo dragen we met zijn allen bij aan een gezonder en gelukkiger Nederland. Ze keerde in 2018 aan NOC*NSF en 74 sportbonden € 43.200.000,- uit en 18 goede doelen ontvingen € 16.400.000,-. De Staat der Nederlanden ontving een bedrag van € 101.600.000,- voor veel belovende projecten.

Hoe werkt het?

  • Je speelt al mee voor € 2,- per lot.
  • Kies een extra prijzenpot. De totale pot bedraagt maar liefst €100.000,-.
  • Ontvang de eerste maand gratis dubbele loten!

Lotto Gelukspakket hoeveel wil je winnen?

Win Lotto Gelukspakket Hengel direct je prijs

Een Reactie op "Win Lotto Gelukspakket Hengel direct je prijs"

  1. per computer kun je alleen meedoen met de winweken als je je aanmeld als nieuwe abonnee, ik ben zelf al lang abonee, dus heb nu het nakijken!

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!