Gratis lot Care a Lot | Vindt de 5 spaarvarkens

Geplaatst op:
25/08/2021
Geldig tot:
01/12/2021
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis lot Care a Lot | Vindt de 5 spaarvarkens

Speel Gratis Care a Lot met de goededoelenloterij en maak tot € 1000000,- kans. Nu 5, 10 of 20 Gratis loten van de Care a Lot Loterij als je de 5 spaarvarkens vind.

Doe mee met Care a Lot! Zoek de varkens!

Care a Lot is de bekendste goededoelenloterij van Nederland die goede doelen ondersteunt. Gaat het nu om onderzoek naar ziektebeelden, extra aandacht voor mensen die zich eenzaam voelen of om hulp bij een gezonder leven. U heeft de mogelijkheid om hier bij te helpen! Zo maakt u een mooie kans op het winnen van geweldige prijzen tot maar liefst € 1.000.000,00. Meespelen met een Gratis lot en eenvoudig. U bepaalt hoeveel loten u koopt kans en welk doel of de organisatie u wilt steunen. Er zijn 12 trekkingen per jaar en een lot kost slechts € 5,- per trekking.

Hoe werkt actie

U kunt zelf kiezen wat voor doel of organisatie het beste bij u past en waar een prettig gevoel bij heeft. Wat is belangrijk voor u en waar zou u willen dat er meer onderzoek naar gedaan wordt. Of in welke vorm van gezondheid wilt u een verschil in maken? Maak de juiste keuze in uw gekozen doel of organisatie en een gedeelte van uw lot inleg gaat direct naar deze organisatie. Wilt u weten met welke doelen ze samen werken? Kijk hieronder.

Dit zijn de goede doelen Gratis lot Care a Lot win tot € 1.000.000,00!

  • Stichting ALS Nederland.
  • Voeding Leeft.
  • Huidfonds.
  • Nationaal MS Fonds.
  • Team Alzheimer.
  • Support Casper.
  • Zo u meer loterijen?

Hoe werkt de win actie

Met deze actie steunt u maandelijks het goede doel en maakt u kans op de mooiste prijzen. Elke trekking maakt u daarbij kans op onze vele prijzen waaronder een hoofdprijs van maar liefst € 1.000.000,00. Winnen is eenvoudig, want iedere trekking heeft een kans van 1 op 5 op een van de vele prijzen. Meld u nu aan en doe mee met Care a Lot!

Win Geweldige prijzen!

U maakt bij elke trekking weer veel kans op mooie prijzen. Inclusief een hoofdprijs van maar liefst € 1.000.000,00. Heeft u een keer geen prijs, wint uw gezondheidsdoel of organisatie altijd een mooi bedrag. Zij ontvangen direct een bijdrage van uw lot prijs. Met de volgende trekking maakt u weer kans op de vele prijzen die voor u klaar liggen. Kijk op de website van care a Lot om te zien wat u naast het miljoen nog meer kunt winnen.
Weet u dat 1 miljoen Nederlanders zich vaak eenzaam voelen. Eenzaamheid is daarmee een snel groeiend probleem in Nederland. Daarom zetten ze samen met diverse goede doelen zich in tegen eenzaamheid en probeert dit te veranderen. Deze Loterij is een platform dat zich bezighoud tegen eenzaamheid door de aangesloten goede doelen te ondersteunen. Deelnemers kunnen meespelen voor hun eigen favoriete goede doel.

Gratis lot Care a Lot win tot € 1.000.000,00!

Gratis lot Care a Lot win tot € 1.000.000,00!

Laat een reactie achter.