Win unieke overnachting bij Care a Lot

Geplaatst op:
02/02/2022
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Win luxe overnachting!
Win unieke overnachting bij Care a Lot

Win een luxe overnachting bij Care a Lot. Leuk voor jezelf, of om cadeau te geven. Raad het aantal snoepjes en win een luxe overnachting voor 2 personen.

Care a Lot geeft gratis overnachting weg.

Doe je mee met deze actie en raad hoeveel snoepjes er in het glas zitten? Dit cadeau is leuk voor jezelf, of om cadeau te geven. Wie wil er niet genieten van een unieke overnachting voor twee. Misschien ben jij de volgende miljonair en kan je ieder weekend genieten van luxe! Waag vandaag een gokje en maak kans op een voorproefje van luxe tijdens een unieke overnachting. Deze actieperiode duurt van 1 februari t/m 28 februari

Doe mee met Care a Lot!

Care a Lot is de bekendste goededoelenloterij van Nederland die goede doelen ondersteunt. Gaat het nu om onderzoek naar ziektebeelden, extra aandacht voor mensen die zich eenzaam voelen of om hulp bij een gezonder leven. U heeft de mogelijkheid om hier bij te helpen! Zo maakt u een mooie kans op het winnen van geweldige prijzen tot wel € 1.000.000,00. Meespelen met een Gratis lot en eenvoudig. U bepaalt hoeveel loten u koopt kans en welk doel of de organisatie u wilt steunen. Er zijn 12 trekkingen per jaar en een lot kost slechts € 5,- per trekking.

Steun het goede doel

Met deze actie steunt u maandelijks het goede doel en maakt u kans op de mooiste prijzen. Bij elke trekking maakt u kans op de vele prijzen met een hoofdprijs van liefst € 1.000.000,00. Winnen is eenvoudig, bij iedere trekking heeft u kans van 1 op 5 op een van de vele prijzen. Meld u nu aan en doe mee met Care a Lot!

Dit zijn de goede doelen Gratis lot Care a Lot win tot € 1.000.000,00!

  • Stichting ALS Nederland.
  • Voeding Leeft.
  • Huidfonds.
  • Nationaal MS Fonds.
  • Team Alzheimer.
  • Support Casper.
  • Zoekt u meer loterijen?

Win Geweldige prijzen!

U maakt bij elke trekking weer veel kans op mooie prijzen. Inclusief een hoofdprijs van zeker € 1.000.000,00. Heeft u een keer geen prijs, wint uw gezondheidsdoel of organisatie altijd een mooi bedrag. Zij ontvangen direct een bijdrage van uw lot prijs. Met de volgende trekking maakt u weer kans op de vele prijzen die voor u klaar liggen. Kijk op de website van care a Lot om te zien wat u naast het miljoen nog meer kunt winnen.

Weet u dat 1 miljoen Nederlanders zich vaak eenzaam voelen. Eenzaamheid is een snel groeiend probleem in Nederland. Dat is de reden dat ze samen met diverse goede doelen zich in tegen eenzaamheid en probeert dit te veranderen. Deze Loterij is een platform dat zich bezighoud tegen eenzaamheid door de aangesloten goede doelen te ondersteunen. Deelnemers kunnen meespelen voor hun eigen favoriete goede doel.

Win unieke overnachting bij Care a Lot

Win unieke overnachting bij Care a Lot

Laat een reactie achter.