Gratis Lipton Ice Tea Peach Zero proberen

Geplaatst op:
07/11/2020
Geldig tot:
14/11/2021
Categorie:
Uw voordeel:
Gratis product!
Gratis Lipton Ice Tea Peach Zero proberen

Wil je Lipton Ice Tea Peach Zero eens gratis proberen? Dit is het perfecte drankje voor iedereen die op zoek is naar een heerlijke verfrissing zonder suiker en laag in calorieën.

Lipton Ice Tea Peach Zero proberen

Een leuke actie voor iedereen die gratis deze drank wil scoren. Koop in de super markt bij u in de buurt de Lipton Ice Tea Peach Zero van € 2,39 voor €0,- en ontvang het volledige aankoopbedrag terug. Ice tea is een perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een heerlijk verfrissende ijsthee zonder suiker! Deze Ice Tea is verrassend laag in calorieën en heeft een zalige smaak. Zo kun je genieten van een ijsthee zonder suiker, met 100% smaak. Je herkent de Ice Tea Zero producten in de supermarkt aan het licht blauwe etiket!

De ijsthee is volledig suikervrij, maar heeft dezelfde smaak als de originele Lipton Ice Tea Peach. Dit zorgt ervoor dat dit drankje je de verfrissing geeft die je wilt. Haal nu een pak in huis en ontvang het volledige aankoopbedrag retour!

Wat moet je weten

  • Het Product is Lipton Ice Tea Peach Zero
  • Te koop bijna alle Nederlandse supermarkten
  • Stuur een foto van de kassabon in om je geld terug te ontvangen.
  • Alleen geldig op voor dit product.
  • Het product moet gekocht zijn bij een winkel of supermarkt in Nederland.
  • Per kassabon, rekeningnummer en huishouden kan er slechts 1x gebruik gemaakt worden van deze actie.
  • Deze actie mag gebruikt worden met andere kortingsacties en aanbiedingen. De korting moet echter wel altijd zichtbaar zijn op de ingestuurde kassabon.
  • Wilt u meer Geld terug acties bekijken?

Hoe werkt deze actie 

Heeft u interesse in een 1.5 liter Lipton Ice Tea Peach Zero. Snel naar de supermarkt en koop dit artikel. U herkend de Ice tea door de blauwe actie sticker. Reken het product af bij de kassa en vergeet niet de kassabon te vragen. Ga naar deze site en maak een foto van de kassabon, download deze en ontvang u geld terug op u rekening.

Gratis Lipton Ice Tea Peach Zero proberen

Gratis Lipton Ice Tea Peach Zero proberen

Laat een reactie achter.