Gratis Libelle Tas bij Libelle Zomerweek 2023

Geplaatst op:
09/05/2023
Categorie:
Uw voordeel:
Gratis Hello Sunshine Tas t.w.v. € 7,50
Gratis Libelle Tas bij Libelle Zomerweek 2023

Koop nu tickets voor de Libelle Zomerweek 2023 en ontvang tijdelijk een gratis Libelle Hello Sunshine Tas t.w.v. € 7,50 (op=op!). De tas is gemaakt van 100% biologisch katoen.

Libelle Zomerweek 2023

Ontdek nu de kleurrijke 100% biologische katoenen tas van Tiny Miracles, exclusief geproduceerd voor Libelle. Niet alleen zal deze tas je een glimlach bezorgen, het draagt bij aan een duurzamere wereld. Door de aankoop van deze tas ondersteun je vrouwen uit arme gemeenschappen in Mumbai, India, die elke tas met de hand maken. De opbrengst van de tassen gaat naar de Tiny Miracles Foundation, die vrouwen uit sloppenwijken helpt door hen een baan in het atelier te bieden.

Hier leren de vrouwen nieuwe vaardigheden en kunnen ze zich verder ontwikkelen. Met je aankoop draag je direct bij aan een betere toekomst voor deze vrouwen. Voel je goed over je aankoop en shop nu tijdens de Libelle Zomerweek.

Zeven dagen feest

Kom van 11 tot en met 17 mei naar EXPO Greater Amsterdam in Vijfhuizen voor de jaarlijkse Libelle Zomerweek. Bestel je tickets in de ticketshop en ontvang samen met je tickets de Hello Sunshine-tas. Bij binnenkomst waan je je in California, meer specifiek op Sunset Boulevard, met zoete pastelkleuren, palmbomen en het gevoel van zon, zee en strand. Dit maakt het de perfecte plek om een dag door te brengen met vriendinnen. Mis deze zomerse ervaring niet en bestel vandaag nog je tickets voor de Libelle Zomerweek.

Zomerweek in Concert

Dit jaar wordt de Libelle Zomerweek nog feestelijker met de introductie van Zomerweek in Concert, een nieuwe feestelijke dag voor vriendinnen. Op Moederdag treden Nederlandse vrouwelijke artiesten op, waaronder Ilse DeLange, Miss Montreal, Edsilia Rombley, Female Fusion en Loïs Lane. Dit belooft een spectaculaire dag te worden! Trommel je vriendinnen op en koop vandaag nog je tickets voor Zomerweek in Concert. Mis dit niet. Bekijk meer uitjes in de categorie vakantie op Gratis247.

Gratis Libelle Tas bij Libelle Zomerweek 2023

Gratis Libelle Tas bij Libelle Zomerweek 2023

Laat een reactie achter.