Gratis Kliko sticker en kans op 2 EK-tickets

Geplaatst op:
09/06/2021
Geldig tot:
25/05/2022
Categorie:
Gratis Kliko sticker en kans op 2 EK-tickets

Iedereen kan nu een Gratis Kliko sticker scoren en direct kans maken op 2 EK-tickets. Vraag bij Cleanprofs je sticker aan en profiteer van een containerreiniging voor slecht € 1,-.

Een Gratis Kliko sticker scoren

Cleanprofs heeft een leuke WK actie! Scoor je gratis klikoooooal-sticker en maak gelijk kans op 2 Gratis EK-tickets. Met deze actie profiteer je van een containerreiniging voor slechts € 1,-. De kliko sticker kunt u op de groene GFT-container of op de grijze REST-afvalcontainer plakken. Voor het reinigen van u Container betaalt u de eerste maand 1 euro per container. Hierna geldt het normale tarief.

Een schone container

Het bedrijf Cleanprofs bestaat 25 jaar en is marktleider in Nederland en een betrouwbare specialist. Ze reinigen u container met een biologisch afbreekbaar middel en schoon water. Dit milieuvriendelijke proces zorgt dat u na het lege van de container er een schone container blijft staan. Zo heeft u een schone en fris ruikende container en het is niet belastend voor het milieu. Bevalt het niet? Het abonnement is altijd opzegbaar met 1 maand opzegtermijn.

Cleanprofs is marktleider en specialist op het gebied van reiniging van kliko’s. Cleanprofs maakt containers schoon met een biologisch afbreekbaar middel en schoon water, dat door de wagens direct weer afgevoerd wordt. Hoe vaak ze u kliko komen schoonmaken hangt af van het door u gekozen abonnement. Ze komen 12 keer per jaar langs per container. Betreft het een DUO Container dan komen wij 24 keer per jaar langs per container. Voor meer huis en tuin of gratis producten en Gratis spullen kunt u terecht op Gratis247.

Gratis Kliko sticker en kans op 2 EK-tickets

Gratis Kliko sticker en kans op 2 EK-tickets

Laat een reactie achter.