Gratis kerstkaartje versturen

Geplaatst op:
09/12/2022
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Stuur een Gratis Kerstkaartje!

Wil je iemand een hart onder de riem steken? Stuur een Gratis kerstkaartje naar mensen die alleen zijn. In 2022 waren het 65.000 kerstkaarten. Help je mee?

Stuur een Gratis kerstkaartje

We zijn op de wereld om elkaar te helpen. Wat lief dat je meedoet aan deze actie en de moeite neemt om een Gratis kerstkaartje te sturen naar een onbekende die dit goed kan gebruiken! Bij Ben hopen ze dat het aantal kerstkaarten (65000) van vorig jaar ruimschoots kunnen overtreffen. De kerstperiode komt er weer aan. Dit jaar ziet kerst er voor ons allemaal net iets anders uit. Het is belangrijker dat we aan elkaar blijven denken.

Ken je iemand die wel wat extra liefde kan gebruiken, of een warm compliment verdient? Je achterbuurman, je oma, je zus of de leraar van je kinderen? Ze kunnen veel mensen blij maken die het deze dagen wat moeilijker hebben met een gratis kerstkaartje. Ze zijn eenzaam of ziek, een kind heeft weinig vriendjes door haar of zijn handicap. Alle vrijwilligers kunnen een extra kerstkaartje goed gebruiken en vinden dit super leuk! Je kunt er maximaal 3 per klant versturen. Op deze manier geef je iedereen de mogelijkheid om een kaartje te maken.

Wat moet je wetenGratis kerstkaartje versturen via BEN

 • Maak je eigen kaartje op de Ben site.
 • Je hebt de tijd voor deze actie tot en met 16 december.
 • Er zijn geen kosten aan het gratis kerstkaartje verbonden.
 • Geen extra verplichtingen.
 • Je kunt nog steeds mensen opgeven die een extra kerstkaartje goed kunnen gebruiken!

Wil je een Sim Only afsluiten?

Waardeer je de actie van Ben en ben je op zoek naar een goedkoop abonnement? Bij het Ben sim only en ontvang je maandelijks 1500 MB extra in je bundel. Kies je voor dit abonnement, stel snel je ideale Sim Only abonnement samen en profiteer van deze actie. Er zijn Sim Only abonnementen met 3500 MB en 300 belminuten voor € 12,50 per maand.

Handig opzegbaar

Wil je met dit voordelige Sim Only abonnement nergens aan vastzitten, kies het beste Sim Only abonnement. Je kunt kiezen voor mijn Ben Flexibel abonnement. Dit abonnement is maandelijks opzegbaar en je kunt je bundel maandelijks veranderen. Hoe makkelijk en voordelig is dat! Je gelijk een gratis kerstkaartje versturen.

De Sim Only actie 

 • Gratis mb’s bij een abonnement.
 • Kies je voor Ben Flexibel, dit is eenvoudig maandelijks op te zeggen.
 • Wil je meer weten over deze actie?
 • Er zijn meer mobile acties in de rubriek mobiel.
 • Verstuur een Gratis kerstkaartje via BEN.

Stuur je een Gratis kerstkaartje!

Gratis kerstkaartje versturen

Een Reactie op "Gratis kerstkaartje versturen"

 1. heb er gelijk een besteld voor mn vriend

Laat een reactie achter.