Gratis je eigen Moederdag Pickwick theelabel

Geplaatst op:
07/04/2018
Geldig tot:
15/06/2020
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis theelabel
Gratis je eigen Moederdag Pickwick theelabel

Wil jij je moeder verrassen met een persoonlijke Pickwick Theelabel? Je kunt jouw boodschap geheel personaliseren. Doe dit op dinsdag 14 en woensdag 15 april 2020.

Je eigen Pickwick Theelabel

Het is weer bijna Moederdag, tijd om haar weer eens lekker in het zonnetje te zetten. Een leuk idee is de Gratis Pickwick theelabel actie die je op 14 & 15 april voor Moederdag gepersonaliseerd kunt aanvragen. Dit label wordt 1 a 2 dagen voor Moederdag bezorgd aan een theezakje met een leuke kaart. Het gaat om de smaak Pickwick White & Green Tea Jasmine & Passionfruit. Wees er op tijd bij.

Iedereen kan meedoen

Pickwick weet zeker dat iedereen wat tijd kan vrijmaken om te laten zien dat je om je moeder geeft. De Tea Topics pickwick theelabel kunnen daar een handje bij helpen! Heb jij een leuke boodschap voor je moeder? Stuur je vraag door via Whatsapp, Facebook of per mail en verras de andere.

Gratis je eigen Moederdag theelabel    Gratis je eigen Moederdag cadeautje maken    Gratis je eigen Moederdag cadeau    Gratis je eigen Moederdag Pickwick theelabel

Maak er een gezellige dag van

Hoe kun je dag nu beter beginnen met een warm kopje thee en een gezellig gesprekje? We weten wel zeker dat je moeder dit erg waardeert en de rest van de dag zou glimlachen. Vraag geheel gratis een Pickwick theelabel aan met een gepersonaliseerd theelabeltje waar je zelf de tekst voor mag maken.

Ik weet niet hoe het met jouw moeder zit, die van ons gaat dit sowieso geweldig vinden. Je kunt helemaal zelf een zin, stelling of gelukwens op het theelabeltje laten zetten. Zo start je de ochtend met een boeiend en gezellig gesprekje. En dat op Moederdag, op die dag wordt jouw zelfgemaakt theezakje bezorgd. Een echt unieke verrassing die ze zeker niet gaat vergeten. Een leuk begin van een onvergetelijke dag. Zorg dat je er snel bij bent, op=op!

Gratis Pickwick theelabel

Gratis je eigen Moederdag Pickwick theelabel

Laat een reactie achter.