Gratis naar JACK’S Racing Day in Assen

Geplaatst op:
26/07/2023
Categorie:
Uw voordeel:
Gratis kaartjes TT Assen.
Gratis naar de JACK'S Racing Day in Assen

Alle race liefhebbers opgelet! Vraag de Gratis JACK’S Racing Day tickets t.w.v. € 12,- aan. Ga het weekend van 12 en 13 augustus naar de TT in Assen.

JACK’S Racing Day

Wil je gratis de racedagen op het TT circuit in Assen bezoeken? Download snel jouw Gratis toegangskaartje voor de spannende JACK’S Racing Day . Geef de namen door met wie je naar de gamma race dagen komt en met hoeveel personen. Na je aanmelding ontvang je direct je vrijkaartjes die je kunt uitprinten! De taluds en paddock blijven helaas gesloten voor bezoekers.

Het afgedrukte GRATIS toegangsbewijs geeft op zaterdag 12 of zondag 13 augustus toegang tot de taluds en tribunes rond het TT Circuit Assen. Kaarten voor de ‘Race Paddock’ op vrijdag, zaterdag of zondag, het binnenterrein waar alle coureurs en hun voertuigen verblijven en diverse demonstraties worden gehouden, zijn hier te bestellen. Kinderen tot 13 jaar hebben het hele weekend GRATIS toegang tot de paddock, maar hebben wel een GRATIS toegangskaart nodig om toegelaten te worden tot het evenement.

Wat moet je wetenGratis naar JACK'S Racing Day in Assen

  • Gratis Racing Day tickets t.w.v. € 12,-.
  • De dagen zijn op 12 en 13 augustus 2023.
  • Kinderen tot en met 12 jaar zijn gratis. (na reservering)
  • Kom gezellig langs, er is plaats voor iedereen.

Kom je naar Assen?

De dagen zijn op zaterdag 26 of zondag 27 september. De kaartje voor de Race Paddoc op vrijdag, zaterdag of zondag en het binnenterrein waar alle coureurs in hun voertuigen verblijven zijn niet gratis en gesloten. Ga gezellig kijken op de plaatsen waar leuke demonstraties worden gehouden. Deze plaatsen zijn niet allemaal gratis en sommige zijn gesloten. Alle kinderen van 12 jaar en jonger hebben het hele weekend gratis toegang tot de paddock. Ga gezellig naar het TT circuit in Assen waar jaarlijks de grootste gecombineerde auto-, motor- en kartrace-evenement van Europa word gehouden en wil je meer Gratis producten bekijken?

Je persoonlijke gegevens

De gegevens die je invult blijven onder beheer van de evenementenorganisatie LDP International b.v. Het enige wat ze doen met uw e-mailadres is het gebruiken voor de nieuwsbrief, je kunt dit wel aangeven. Het wordt een prachtige dag waar we met zijn alle van gaan genieten.

Gratis naar JACK’S Racing Day!

Gratis naar de JACK'S Racing Day in Assen

Laat een reactie achter.