Goedkoop Tanken voor ZZP en MKB’ers!

Geplaatst op:
11/10/2021
Categorie:
Uw voordeel:
Gratis olie en vloeistof!
Handig Tanken voor ZZP en MKB'ers!

Voor Zzp’ers en Mkb’ers is het nu goedkoop Tanken! Zo kun je met de kassabon snel je btw terugvorderen en 15 cent korting op brandstof en Gratis ruitenvloeistof.

Goedkoop Tanken in 3 minuten geregeld

Met deze tankpas kun je alles voor je voertuig snel afrekenen. Verwerk eenvoudig je brandstof, carwash, parkeren en onderhoud in je administratie. Je kunt de pas bij alle tankstations in Nederland en bij 43.000 tankstations in Europa gebruiken. Je betaalt altijd de pompprijs en rekent altijd af met je eigen pas. Maandelijks ontvang je een overzicht van je betalingen en kunt direct de btw aftrekken voor de belastingdienst.

Eenvoudig je administratie verwerken

  • Handig Tanken bij alle tankstations in Nederland.
  • Geen probleem voor elektrische of hybride auto’s.
  • Simpel de Nederlandse btw terugvorderen.
  • Gratis ruitenwisservloeistof en olie bijvullen bij KwikFit.
  • Overzichtelijke verzamelfactuur per 4 weken.
  • Carwash afrekenen bij een was locatie in de buurt.
  • Parkeren bij Q-Park en met Yellowbrick.
  • Betaal slecht € 7.75 per maand voor deze dienst.
  • Meer actie die met vervoer te maken hebben, vind je hier.

Hoe handig is deze pas?

Met deze tankpas heeft u geen last van losse kassabonnen alles wordt eenvoudig geregistreerd in een overzichtelijk factuur die u eens in de 4 weken ontvangt. Geen last dat bonnetjes kwijt raken en dat u die administratief moet verwerken. Elke 4 weken een overzichtelijke factuur met uw tankbeurten. Met deze factuur kunt u eenvoudig de btw terugvorderen. Handig tanken doe je hier!

Nog niet alles duidelijk

Uw vraag-en-antwoord niet gevonden? Neem gerust contact op met Tankpas.nl. U kunt ze bereiken via e-mail info@tankpas.nl of telefonisch op: +31(0)88 110 5050. Wat u misschien nog niet weet is dat je in Nederland overal kan tanken & laden. Het eenvoudig is de Nederlandse btw terug te vorderen met de maandelijkse verzamelfactuur. Minimaal tot wel 15 cent per liter besparen bij elke tankbeurt. Profiteer vandaag nog van deze actie!!

Goedkoop tanken met deze pas

Handig Tanken voor ZZP en MKB'ers!

Laat een reactie achter.