Genderneutraal toiletsticker nu Gratis bestellen

Geplaatst op:
21/05/2021
Categorie:
Uw voordeel:
Gratis stickerpakket!
Genderneutraal toiletstickers Gratis bestellen

Wil je op je school of instelling een Genderneutraal toilet in gebruik nemen? Bestel gratis de stickers die veranderen van ‘man’ naar ‘vrouw’ bij het langslopen.

Genderneutraal toiletstickers bestellen

Maak van alle wc’s op je school of instelling een genderneutraal toilet door de speciale stickers op de deur te plakken. Zo weten alle cisgender of transgender welk toilet ze mogen gebruiken. Twijfel je of je mannelijk of vrouwelijk bent, een genderneutraal toilet is er voor iedereen! In het gratis toiletpakket zit een set van 10 toiletstickers, die veranderen van man naar vrouw als je erlangs loopt. Niet te vergeten bevat het pakket veel informatie en ontvang je diverse tips. Je kunt maximaal 2 sets bestellen die je gratis thuis ontvangt.

Wat is een cisgender

Weet u wat een cisgender is? Nou ik ben er inmiddels achter het is iemand is van wie het geboortegeslacht overeenkomt met de genderidentiteit. ‘Normaal dus,’ zei iemand. Dat wil niet zeggen dat mensen van wie het geboortegeslacht niet overeenkomt met hun genderidentiteit niet normaal zijn. Je moet echt uitkijken dat je mensen blijvend beschadigt met de verkeerde woorden. Het online pesten is hier een mooi voorbeeld van.

Wist je dat cisgender en cisseksueel termen zijn waarmee mensen worden aangeduid van wie de genderidentiteit overeenkomt met hun geboortegeslacht. Deze termen worden doorgaans gebruikt voor tegenhangers van transgender en transseksueel, waarbij het geslacht en de genderidentiteit niet overeenkomen. Het is belangrijk dat we voor alle mensen een passende oplossing moeten zoeken. En een van deze mogelijke oplossingen zijn deze Gratis genderneutraal toiletstickers. Vraag ze de stickers aan en ze worden kosteloos op je school of instelling bezorgt. Je kunt het stickerpakket gewoon thuis laten bezorgen. Voor meer Gratis artikelen kijk even in de rubriek Gratis producten.

We zijn allemaal gelijk

  • Sta je achter dat mensen allemaal gelijk zijn?
  • Bestel dit stickerpakket voor je school of instelling.
  • Er zijn geen kosten aan verbonden en de bezorging is gratis.
  • Steun dit initiatief waar iedereen gelijk is.

Ontvang Gratis Genderneutraal toiletstickers

Genderneutraal toiletstickers Gratis bestellen

Laat een reactie achter.