Favoriete krant met kans op omafiets of Kobo e-reader

Geplaatst op:
31/05/2018
Geldig tot:
23/01/2020
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis kans op omafiets of Kobo e-reader
Favoriete krant met kans op omafiets of Kobo e-reader

Favoriete krant 5 weken voor 5 euro en maak kans op een omafiets of een Kobo e-reader. De bezorging stopt automatische hoe lekker is dat!

Je Favoriete krant nu 1 euro per week

Wil je de krant uit je eigen regio voordelig proberen? Je ontvangt de krant naar keuze 6 dagen per week op papier en digitaal. Het leuke van deze actie is dat je Gratis een maak kans maakt op een omafiets of een Kobo e-reader. Vul je postcode in en kijk welke kranten er in aanmerking komen om bij jou thuis bezorgt te worden. Maak een keuze uit het AD, Het Parool, Trouw, Volkskrant, BN De Stem, Tubantia, Eindhovens Dagblad, Brabants Dagblad, De Gelderlander, De Stentor of de  PZC. De bezorging stopt automatisch, lekker handig je hoeft zelf niets te doen. Vul jouw postcode in en ontdek het aanbod in jouw regio. De bezorging stopt automatisch.

Wat is jouw Favoriete krant?Favoriete krant met kans op omafiets of Kobo e-reader

  • 6 dagen per week de krant op papier en digitaal.
  • Toegang tot het digitale platform.
  • Gratis boekje met diverse voorjaarsuitjes.
  • Profiteer snel van deze scherpe actie.
  • Wil je meer krantenacties bekijken?

Ontspannen de krant lezen

Hoe ontspannend is het om s’morgens of in het weekend de krant te lezen. Gezellig met een kopje thee of koffie genieten van het laatste nieuws in binnen en buitenland. Je ontvangt het dagelijkse nieuws en leuke advertenties, filmnieuws en alles over sport en de financiële wereld. Vooral in het weekend na een drukke werkweek is het zalig ontspannen met de krant. Zalig zaterdag morgen onder het genot van een kopje koffie het laatste nieuws lezen.

Ruime keuze uit kranten

Favoriete krant met kans op omafiets of Kobo e-reader

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!