Favoriete krant en Gratis HEMA appeltaart Laatste dag!
Geplaatst op:
19/10/2018
Geldig tot:
03/01/2019
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis appeltaart van de HEMA!
6 weken je favoriete krant en Gratis HEMA appeltaart

6 weken je Favoriete krant lezen voor € 12,- en een gratis HEMA-appeltaart scoren. 6 dagen per week de krant inclusief de digitale versie. De bezorging stopt automatische.

Je favoriete krant met gratis Appeltaart

Lees 6 weken je favoriete krant voor slechts € 12.-. Voor deze 12 euro ontvang je 6 weken een krant naar keuze in je brievenbus en na aanmelding ontvang je direct een gratis HEMA-appeltaart. Je krant ontvang je 6 dagen per week op papier en digitaal. Vul je postcode in en kijk welke kranten er in aanmerking komen om bij jou thuis bezorgt te worden. Maak een keuze uit het AD, Het Parool, Trouw, Volkskrant, BN De Stem, Tubantia, Eindhovens Dagblad, Brabants Dagblad, De Gelderlander, De Stentor of de  PZC. De bezorging stopt automatisch, lekker handig je hoeft zelf niets te doen.

Wat is jouw Favoriete krant?6 weken je favoriete krant en Gratis HEMA appeltaart

  • 6 dagen per week de krant op papier en digitaal.
  • Toegang tot het digitale platform.
  • Gratis een appeltaart van de HEMA.
  • Profiteer snel van dit Alles-in-1 pakket.
  • Wil je meer krantenacties bekijken?

Ontspannen de krant lezen

Hoe ontspannend is het om s’morgens of in het weekend de krant te lezen. Gezellig met een kopje thee of koffie genieten van het laatste nieuws in binnen en buitenland. Je ontvangt het dagelijkse nieuws en leuke advertenties, filmnieuws en alles over sport en de financiële wereld. Vooral in het weekend na een drukke werkweek is het zalig ontspannen met de krant. Zalig zaterdag morgen onder het genot van een kopje koffie het laatste nieuws lezen.

Ruime keuze uit kranten

6 weken je favoriete krant en Gratis HEMA appeltaart

Laat een reactie achter.