Gratis Wandelboekje van de OERRR brigade

Geplaatst op:
30/06/2022
Categorie:
Uw voordeel:
Gratis Wandelboekje!
Gratis Wandelboekje van de OERRR brigade

Sluit je aan bij de Oerrr brigade en vraag het gratis routeboekje aan. Ervaar de 10 leukste wandelroutes voor kinderen én hun ouders. Gezellig er met zijn alle op uit.

Gratis wandelboekje van de OERRR brigade

Beleef samen de mooiste avonturen in de natuur. Bestel nu gratis het routeboekje van OERRR met de 10 leukste wandelroutes voor kinderen én hun ouders. OERRR roept alle kinderen -én hun ouders- op om de natuur in te trekken! Want buiten beleef je onvergetelijke avonturen. Vraag daarom het gratis routeboekje van OERRR aan.

Waarom meedoenGratis bloemzaadjespakket van OERRR

Ga voor het avontuur

OERRR geeft de kinderen kracht om op avontuur te gaan in onze prachtige natuur. Ze gaan op zoek in de tuin, de straat, het park of het bos. Voor alle kinderen van 0 tot en met 12 jaar is het genieten geblazen. Kom je ook mee naar buiten met OERRR en ontdek wat altijd had willen weten! Ervaar hoe de wereld eruit ziet als je door het gras rolt. Daag elkaar uit om het hoogst in die boom te klimmen. Voel hoe zacht een pasgeboren lammetje is. OERRR is er voor alle kinderen in Nederland en hun ouders.

Met OERRR Brigade help je de natuur

OERRR maakt van iedereen een natuurliefhebber. Bijvoorbeeld door de boswachter te helpen met het bouwen van vogelhuisjes tijdens één van de OERRR activiteiten. Of door zelf een bijenhotel te maken voor je tuin of balkon. Heel makkelijk, want OERRR geeft je handige tips. Zo is de natuur er niet alleen nu voor jou, maar ook later. Daarnaast is lekker in de natuur bezig zijn ook nog eens hartstikke gezond. Vraag snel je Wandelboekje aan. Wil je Oerrr bekijken?

Gratis wandelboek van de OERRR brigade

Gratis Wandelboekje van de OERRR brigade

Een Reactie op "Gratis Wandelboekje van de OERRR brigade"

  1. Hallo!

    Ik heb zojuist een welkomstpakket aangevraagd voor mijn kleine buurmeisje (5 jaar), aangezien wij het leuk vinden om haar (meer) kennis te laten maken met de natuur. Zij heeft thuis ook een klein moestuintje. Nu zag ik dat ik bij jullie ook een gratis bloemzaadjespakket kan aanvragen. In dat geval denk ik dat zij dat ook wel heel leuk zou vinden.

Laat een reactie achter.