Gratis Egel strijdpakket van OERRR brigade

Geplaatst op:
24/09/2021
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis egel strijdpakket!

Sluit je aan bij de Oerrr brigade en vraag het gratis Oerrr egel strijdpakket aan. Het gaat slecht met de egel in Nederland. Strijd mee en vraag gratis pakket aan, inclusief coole tattoos.

Egel strijdpakket van de OERRR brigade

Het gaat slecht met de egels in Nederland. Heel erg slecht. De afgelopen tien jaar is de helft van alle egels verdwenen! Het is tijd om in opstand te komen voor dit stoere dier. Strijd mee voor egel, vraag je gratis strijdpakket met gave tattoos aan! Doe mee en kom bij de brigade van OERRR en vraag je gratis actiepakket aan!

Waarom meedoenGratis bloemzaadjespakket van OERRR

  • Gratis Oerrr Egel strijdpakket gratis thuis ontvangen.
  • Geen verzend of andere kosten.
  • Strijd mee en vraag gratis pakket aan, inclusief coole tattoos.
  • Wil je meer acties van Oerrr bekijken?
  • Doe gezellig mee en maak de aarde mooier.

Ga voor het avontuur

OERRR geeft de kinderen kracht om op avontuur te gaan in onze prachtige natuur. Ze gaan op zoek in de tuin, de straat, het park of het bos. Voor alle kinderen van 0 tot en met 12 jaar is het genieten geblazen. Kom je ook mee naar buiten met OERRR en ontdek wat altijd had willen weten! Ervaar hoe de wereld eruit ziet als je door het gras rolt. Daag elkaar uit om het hoogst in die boom te klimmen. Voel hoe zacht een pasgeboren lammetje is. OERRR is er voor alle kinderen in Nederland en hun ouders.

Met OERRR Brigade help je de natuur

OERRR maakt van iedereen een natuurliefhebber. Bijvoorbeeld door de boswachter te helpen met het bouwen van vogelhuisjes tijdens één van de OERRR activiteiten. Of door zelf een bijenhotel te maken voor je tuin of balkon. Heel makkelijk, want OERRR geeft je handige tips. Zo is de natuur er niet alleen nu voor jou, maar ook later. Daarnaast is lekker in de natuur bezig zijn ook nog eens hartstikke gezond. Vraag snel je bloemzaadjespakket aan. Wil je Oerrr bekijken?

Egel strijdpakket van de OERRR brigade

Een Reactie op "Gratis Egel strijdpakket van OERRR brigade"

  1. Hallo!

    Ik heb zojuist een welkomstpakket aangevraagd voor mijn kleine buurmeisje (5 jaar), aangezien wij het leuk vinden om haar (meer) kennis te laten maken met de natuur. Zij heeft thuis ook een klein moestuintje. Nu zag ik dat ik bij jullie ook een gratis bloemzaadjespakket kan aanvragen. In dat geval denk ik dat zij dat ook wel heel leuk zou vinden.

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!