Win een gratis e-bike bij Stella fietsen

Geplaatst op:
31/07/2020
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Win Gratis e-bike!
Win een gratis e-bike bij Stella fietsen

Wil je een Gratis Stella e-bike winnen bij aanvraag van een Gratis brochure? Doe mee met ‘Week van de e-bike’ bij Stella fietsen en maak kans op een luxe e-Bike.

Stella fietsen geeft e-Bikes weg!

Bij Stella wordt het fietsseizoen geopend met de ‘Week van de e-bike’. Bij Stella pakken ze groot uit en geven een gratis e-bike weg! Wil je meedoen en een e-bike winnen? Om kans te maken vraag je de gratis Stella brochure aan om kans te maken. Ben je de winnaar krijg je telefonisch of per e-mail bericht.

Wat moet je wetenWin een gratis e-bike bij Stella fietsen

  • Meedoen aan deze actie is Gratis en zonder verplichting.
  • Je ontvangt de brochure thuis of je kunt hem downloaden.
  • De winnaars ontvangen bericht via telefoon of e-mail.
  • Ben je de winnaar ontvang je de e-bike kosteloos thuis.

Gratis e-bikes !

Volgende week is het zover. Stella fietsen start het fietsseizoen. Er is meer, je maakt kans op een gratis luxe e-bike! Het enige wat je hoeft te doen is de gratis brochure aan te vragen en je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Stella geeft wel tot 5 jaar garantie om de fietsen en 3 jaar garantie op de accu. Zo weten ze zeker dat je lang van de e-bike kunt genieten.

Bij het winnen van een e-bike van Stella, wil je er zo snel mogelijk opstappen en wegrijden. Dat snappen ze bij Stella fietsen. Ze hebben ze een levertijd van 5 dagen op alle modellen die in voorraad staan. Je Stella e-bike wordt helemaal afgesteld bij je thuis of op je werk afgeleverd. Daarbij ontvang je een uitgebreide uitleg over de werking van jouw nieuwe e-bike. Wel zo prettig! Voor meer informatie over Stella kunt deze advertentie bekijken die op Gratis247 vermeld staat.

Gratis e-bike bij Stella fietsen

Win een gratis e-bike bij Stella fietsen

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!