Win een gratis e-bike bij Stella fietsen

Geplaatst op:
04/03/2023
Categorie:
Uw voordeel:
Win Gratis e-bike!
Win een gratis e-bike bij Stella fietsen

Wil je een Gratis Stella e-bike winnen bij aanvraag van een Gratis brochure? Doe mee met ‘Week van de e-bike’ bij Stella fietsen en maak kans op een luxe e-Bike.

Stella fietsen geeft e-Bikes weg!

Bij Stella wordt het fietsseizoen geopend met de ‘Week van de e-bike’. Bij Stella pakken ze groot uit en geven een gratis e-bike weg! Wil je meedoen en een e-bike winnen? Om kans te maken vraag je de gratis Stella brochure aan om kans te maken. Ben je de winnaar krijg je telefonisch of per e-mail bericht.

Stella bestaat 10 jaar! Om dit te vieren geven zij 10 elektrische fietsen weg. Wil je kans maken? Meedoen is heel eenvoudig. Je hoeft enkel de gratis brochure aan te vragen en je speelt automatisch mee. Verder ontvang je € 655,- inruilkorting voor je oude e-bike.

Wat moet je weten

  • Meedoen aan deze actie is Gratis en zonder verplichting.
  • Je ontvangt de brochure thuis of je kunt hem downloaden.
  • De winnaars ontvangen bericht via telefoon of e-mail.
  • Ben je de winnaar ontvang je de e-bike kosteloos thuis.

Gratis e-bikes !

Volgende week is het zover. Stella fietsen start het fietsseizoen. Er is meer, je maakt kans op een gratis luxe e-bike! Het enige wat je hoeft te doen is de gratis brochure aan te vragen en je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Stella geeft wel tot 5 jaar garantie om de fietsen en 3 jaar garantie op de accu. Zo weten ze zeker dat je lang van de e-bike kunt genieten.

Bij het winnen van een e-bike van Stella, wil je er zo snel mogelijk opstappen en wegrijden. Dat snappen ze bij Stella fietsen. Ze hebben ze een levertijd van 5 dagen op alle modellen die in voorraad staan. Je Stella e-bike wordt helemaal afgesteld bij je thuis of op je werk afgeleverd. Daarbij ontvang je een uitgebreide uitleg over de werking van jouw nieuwe e-bike. Wel zo prettig! Voor meer informatie over Stella kunt deze advertentie bekijken die op Gratis247 vermeld staat.

Gratis e-bike bij Stella fietsen

Win een gratis e-bike bij Stella fietsen

Laat een reactie achter.