Gratis het duurzaamheidsspel spelen

Geplaatst op:
10/06/2024
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Win € 250,- shoptegoed bij Coolblue!
duurzaamheidsspel

Transformeer jouw woning in een groen paradijs met de hulp van ENGIE. Speel Gratis het duurzaamheidsspel en win eenvoudig € 250,- shoptegoed bij Coolblue!

Doe het duurzaamheidsspel en win prachtige prijzen

Sleep de energiebesparende oplossingen naar de juiste plek in het duurzaamheidsspel en zie direct wat je kan besparen. Tegenlijkertijd maak je kans op € 250,- shoptegoed bij Coolblue! Laat jouw huis veranderen in een weelderig groen toevluchtsoord dankzij ENGIE’s assistentie. Neem deel aan de wedstrijd en maak kans op een win eenvoudig € 250,- shoptegoed bij Coolblue!. Deze quiz helpt jou om energiekosten te verlagen, door jou meer inzicht te geven welke acties jij kan nemen om te besparen op je energieverbruik.

ENGIE staat bekend als een van de meest milieuvriendelijke energieleveranciers wereldwijd. Door het aanbieden van 100% groene stroom en CO2-gecompenseerd gas, zorgen we ervoor dat alle energie die we leveren volledig CO2-neutraal is. Doe je mee met verduurzamen? Misschien door over te stappen op eco-vriendelijke verzorgingsproducten.

Engie gaat voor een beter mileu

We zijn ons er allemaal van bewust dat we de aarde goed willen nalaten voor toekomstige generaties. Dit is een streven dat we het liefst vandaag nog realiseren, niet morgen. ENGIE staat klaar om jou te helpen bij jouw bijdrage aan een duurzame toekomst, ongeacht welke vorm je kiest. Het gaat om van inzicht in jouw energieverbruik en besparen met de App.

Het zelf opwekken van stroom met zonnepanelen, het verminderen van gasgebruik door isolatie. Het installeren van een warmtepomp of het plaatsen van een laadpaal voor jouw elektrische auto. ENGIE staat voor je klaar. Weet je niet waar je moet beginnen, bieden ze graag persoonlijk en Gratis energieadvies. Speel het duurzaamheidsspel en win.

De eerste groene stap is snel gezet. Door te kiezen voor onze standaard Nederlandse groene stroom en CO2-gecompenseerd gas, maak je jouw energieverbruik direct CO2-neutraal. Binnen 1 minuut kun je jouw energiekosten berekenen en overstappen. Ze werken samen met partners aan nieuwe duurzame bronnen voor het opwekken van Nederlandse zonne- en windenergie. Op deze manier dragen we gezamenlijk bij aan een duurzaam Nederland. Voor meer energie voordelen kijk even bij Engie op Gratis247.

Doe het duurzaamheidsspel en win

Gratis het duurzaamheidsspel spelen

Laat een reactie achter.