Gratis DryNites pyjamabroekjes

Geplaatst op:
11/01/2021
Categorie:
Uw voordeel:
Gratis DryNites pyjamabroekjes!
Gratis DryNites pyjamabroekjes

Uw kinderen kunnen nu gratis de DryNites pyjamabroekjes uitproberen. Dit zijn absorberende broekjes speciaal voor kinderen die in de nacht beter willen slapen.

Ontvang Gratis de DryNites pyjamabroekjes

Wilt u gebruikmaken van deze gratis actie die speciaal voor dit kinderproduct is samengesteld? Ga voor 18 februari 2020 naar de winkel en koop een verpakking DryNites met de maten 3-5 of 4-7, Boy of Girl. Bewaar na u aankoop de kassabon en de streepjescode om het aankoopbedrag teruggestort te krijgen op u bankrekening.

Wil je een gratis sample van de absorberende Drynites pyjamabroekjes of Drynites bed mats ontvangen. Vul je gegevens in voor een gratis Coupon die je per e-mail ontvangt. Let op! Deze actie is geldig zolang de voorraad strekt! Dit betekent dat op = op.

Speciaal voor kinderen

  • De broekjes zijn extra absorberend.
  • Ze geven het gevoel van ‘groot zijn’, ze lijken op gewoon ondergoed.
  • De broekjes zijn voorzien van een vrolijke Disney print.
  • Zo krijgt je kindje meer zelfvertrouwen en dat helpt om ’s nachts droog te blijven.
  • Beoordeeld door moeders uit hettestpanel.nl met een 8!

Het DryNites product

Wist u dat de DryNites Pyjamabroekjes absorberende broekjes zijn die bescherming bieden en een lekkere droge nachtrust geven. Ze zijn geschikt voor meisjes en jongens en geven je kind meer zelfvertrouwen voor de nacht. De pyjamabroekjes zijn voorzien van een absorberende laag en anti-lekranden.

Dit is zijn geweldige ondergoed broekjes die je makkelijk aan en uit kunt trekken en voorzien zijn van een leuke Disney print. Het voordeel van deze boekjes is dat het bedplassen meestal vanzelf overgaat en vertrouw tot die tijd op deze Pyjamabroekjes! U zult merken dat u kindje beter slaapt en wakker word met een glimlach. Wilt u meer Beauty & Verzorging producten bekijken?

DryNites pyjamabroekjes

Gratis DryNites pyjamabroekjes

Laat een reactie achter.