Vraag Gratis de VARAgids aan

Geplaatst op:
01/11/2022
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis VARAgids aanvragen.
Gratis de VARAgids aanvragen

Probeer nu Gratis de VARAgids en ontvang het nieuwste nummer gratis thuis. Een televisie gids Boordevol media nieuws, cultuur, entertainment, sport en journalistieke artikelen.

Ontvang Gratis de VARAgids

Wil je de VARAgids eens proberen. Vraag snel met deze actie een gratis proefnummer aan. In deze televisiegids vind je behalve de tv-programmering vele mooie journalistieke artikelen over actuele onderwerpen. Lees de spraakmakende columns van de BN’ers en recensies van alles wat op tv verschijnt. Vergeet niet de vaste rubrieken, Sport en Cultuur te bekijken voor het laatste nieuws.

De VARAgids geeft elke week het laatste nieuws over media- en een heeft uitgebreid televisieprogramma-aanbod. In iedere editie staan de beste journalistieke artikelen over actuele onderwerpen. Lees inspirerende interviews en columns van onder meer Claudia de Breij, Sinan Can, Özcan Akyol, Mart Smeets en Youp van ’t Hek.

Waarom aanvragenGratis de VARAgids aanvragen

  • Je ontvangt nu Gratis de VARAgids.
  • Er zijn geen verdere verplichtingen, je zit nergens aan vast.
  • Je krijgt Gratis de VARAgids thuisgestuurd.
  • Je ontvangt 1 gratis proefnummer van VARAgids.
  • Uitsluitend 1 proefnummer per huishouden.
  • Door het gratis proefnummer aan te vragen ga je akkoord dat VARAgids
    eenmalig via de mail en telefonisch contact met je opneemt.

Een Varagids vol met informatie

In deze gids is er veel ruimte voor een prachtig programmaoverzicht van Televisie en films. Mooie journalistieke artikelen, verhalen en interviews. Alles samengevoegd in een goedkope aanbieding. Deze tv gids is een van de beste van Nederland. In de VARA gids vindt je een prachtig assortiment tv aanbiedingen. Jij krijgt op een prettige manier een overzicht van het televisie, film en radioaanbod. De gids verschijnt wekelijks op de mat met een handige weergave van alle programma’s van tv, film en radio, afwisselend met relevante achtergrondartikelen.

Je mist nooit meer je favoriete televisie en film programma’s. In het weekblad vind je het laatste filmnieuws en lees je meer interessante informatie die je helpt te kiezen uit het grote media-aanbod. De vernieuwde gids is een uitgave van de VARA, de omroep van onder meer de populaire programma’s De Wereld Draait Door en Pauw & Witteman.

Vraag Gratis de VARAgids aan

Gratis de VARAgids aanvragen

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!