Gratis de VARAgids ontvangen

Geplaatst op:
22/06/2024
Categorie:
Uw voordeel:
Gratis VARAgids.
Gratis de VARAgids aanvragen

metProbeer nu Gratis de VARAgids en ontvang het nieuwste nummer gratis thuis. Een televisie gids Boordevol media nieuws, cultuur, entertainment, sport en journalistieke artikelen.

Ontvang Gratis de VARAgids

Wil je Gratis de VARAgids eens proberen. Vraag snel met deze promotie een kosteloos exemplaar aan. In dit televisiemagazine vind je naast de tv-schema’s talloze prachtige redactionele stukken over actuele vraagstukken. Lees de opvallende opinies van bekende Nederlanders en beoordelingen van alles wat op televisie verschijnt. Vergeet niet de vaste secties, Sport en Kunst, te bekijken voor het recentste nieuws.

De VARAgids geeft elke week het laatste nieuws over media- en een heeft uitgebreid televisieprogramma-aanbod. In iedere editie staan de beste journalistieke artikelen over actuele onderwerpen. Lees inspirerende interviews en columns van onder meer Claudia de Breij, Sinan Can, Özcan Akyol, Mart Smeets en Youp van ’t Hek.

Waarom aanvragenGratis de VARAgids aanvragen

  • Je ontvangt nu Gratis de VARAgids.
  • Er zijn geen verdere verplichtingen, je zit nergens aan vast.
  • Je krijgt de gids thuisgestuurd.
  • Je ontvangt 1 gratis proefnummer van VARAgids.
  • Uitsluitend 1 proefnummer per huishouden.
  • Door het gratis proefnummer aan te vragen ga je akkoord dat VARAgids
    eenmalig via de mail en telefonisch contact met je opneemt.
  • Bekijk meer tijdschrift acties op Gratis247/

Een Varagids vol met informatie

Gratis de VARAgids is veel ruimte om een prachtig programmaoverzicht van Televisie en films. Mooie journalistieke artikelen, verhalen en interviews. Alles samengevoegd in een goedkope aanbieding. Deze tv gids is een van de beste van Nederland. In de VARA gids vindt je een prachtig assortiment tv aanbiedingen. Jij krijgt op een prettige manier een overzicht van het televisie, film en radioaanbod. De gids verschijnt wekelijks op de mat met een handige weergave van alle programma’s van tv, film en radio, afwisselend met relevante achtergrondartikelen.

Je zult nooit meer je geliefde televisie- en filmshows missen. In het weekblad ontdek je het recentste filmnieuws en vind je boeiende details die je helpen om een keuze te maken uit het uitgebreide media-aanbod. De gids is een publicatie van BNNVARA, de omroep achter  de bekende programma’s De Wereld Draait Door en Pauw & Witteman.

Vraag Gratis de VARAgids aan

Gratis de VARAgids aanvragen

Laat een reactie achter.