Gratis 4 weken het Dagblad van het Noorden

Geplaatst op:
27/11/2023
Categorie:
Uw voordeel:
4 weken gratis lezen!
Gratis 4 weken het Dagblad van het Noorden

Wil je het Dagblad van het Noorden 4 weken gratis lezen? Vul je naam en adres in en je ontvangt deze krant 4 weken gratis in je brievenbus. Stopt automatische.

Dagblad van het Noorden eens proberen?

In verband met Black Friday krijg je kosteloos toegang tot Dagblad van het Noorden Premium voor één maand. Er zijn geen verplichtingen en je kunt het abonnement direct opzeggen. Met Premium heb je onbeperkte toegang tot het nieuws via de website en de nieuws-app.

Neem snel een proefabonnement op het Dagblad van het Noorden en profiteer van deze gratis actie. Je ontvangt de krant 2 weken lang elke dag op de deurmat. En na 2 weken stopt de levering automatisch en hoeft u verder niets te doen. Dit is een prima mogelijkheid om kennis te maken met deze krant waar veel landelijk en regionieuws in staat. De krant wordt in deze 2 weken gratis bij thuis bezorgt en er zijn geen extra kosten.

Wat moet je weten

Dagblad van het Noorden

Het Dagblad van het Noorden is exclusief verkrijgbaar in de provincies Groningen en Drenthe. De berichtgeving zich richt op deze regio’s, omvat het nieuws wel nationale onderwerpen. De redactie is gevestigd in de stad Groningen, en de krant wordt uitgegeven door NDC Mediagroep, die verantwoordelijk is voor de Leeuwarder Courant en sinds 2013 het Friesch Dagblad publiceert.

Begin uw dag met Dagblad van het Noorden en ontdek het nieuws en bijlagen die diepgang bieden, inclusief achtergronden en reportages over de Mensen van het Noorden en daarbuiten. De krant behandelt een scala aan onderwerpen, politiek, cultuur, sport, analyse, debat en opinie. Of het nu op papier is of online, blijf op elk moment op de hoogte van het regionale nieuws en ontvang elke zaterdag de uitgebreide weekendkrant.

Gratis Dagblad van het Noorden

Gratis 4 weken het Dagblad van het Noorden

Laat een reactie achter.