Gratis 2 weken het Dagblad van het Noorden t.w.v. € 23.-

Geplaatst op:
03/11/2020
Geldig tot:
06/09/2021
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
2 weken gratis lezen!

Wil je het Dagblad van het Noorden 2 weken gratis lezen? Vul je naam en adres in en je ontvangt deze krant 2 weken gratis in je brievenbus. Stopt automatische.

Dagblad van het Noorden eens proberen?

Wil je 2 weken gratis het DvhN ontvangen? Neem dan snel een proefabonnement op het Dagblad van het Noorden en profiteer van deze gratis actie. Je ontvangt de krant 2 weken lang elke dag op de deurmat. En na 2 weken stopt de levering automatisch en hoeft u verder niets te doen. Dit is een prima mogelijkheid om kennis te maken met deze krant waar veel landelijk en regionieuws in staat. De krant wordt in deze 2 weken gratis bij thuis bezorgt en er zijn geen extra kosten.

Wat moet je weten

  • Je krijgt twee weken gratis 6 dagen per week het DVHN in de bus + toegang tot de app.
  • Je telefoonnummer is voor de bevestiging en controle op bezorging van je krant.
  • Let op! Buiten het verspreidingsgebied van DVHN portokosten in rekening gebracht.
  • Het abonnement stopt automatisch na 2 weken.
  • Je kunt na 2 weken gebeld worden voor een abonnement.
  • Voor meer kranten acties kijk op Gartis247!

Dagblad van het Noorden

Wist u dat Het Dagblad van het Noorden alleen verschijnt in de provincies Groningen en Drenthe. Het nieuws is landelijk en komt uit deze provincies. De hoofdredactie van de krant is gevestigd in de stad Groningen, de uitgever is NDC Mediagroep, die de Leeuwarder Courant en sinds 2013 het Friesch Dagblad uitgeeft.

Zo kunt u de dag beginnen met deze krant en maakt kennis met het nieuws en de bijlagen, die zorgen voor verdieping, achtergronden en reportages rond Mensen van het Noorden of van verder weg. Politiek, cultuur, sport, analyse, debat en opinie. Elke dag op papier, elke minuut online. Blijf altijd op de hoogte van het regionale nieuws en ontvang elke zaterdag de dikke weekendkrant.

Gratis Dagblad van het Noorden

Gratis 2 weken het Dagblad van het Noorden

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!