Gratis Compost ophalen op Landelijke Compostdag

Geplaatst op:
13/03/2024
Categorie:
Uw voordeel:
Gratis compost!
Gratis Compost ophalen op de Landelijke Compostdag

In 2024 is op zaterdag 23 maart 2024 de Landelijke Compostdag. Lees de informatie in het gemeentemagazine over de gratis compost. Een initiatief van de Vereniging Afvalbedrijven.

Landelijke Compostdag

Haal een gratis een zak compost op, op de Landelijke Compostdag. Alle mensen kunnen gratis compost afhalen op de vele locaties verspreid over heel Nederland. Je kunt terecht bij gemeentewerven, milieu straten en composteer bedrijven. We hebben speciaal voor jou een overzicht gemaakt de vele plaatsen waar je terecht kunt. Wil je weten of er bij jou in de buurt de Landelijke Compostdag word gehouden, kijk even op de website van je gemeente.

Deze actie de Landelijke Compostdag is van bedrijven en gemeenten om de burgers voor hun inspanning om gft-afval en groenafval gescheiden aan te leveren te bedanken. Ze willen iedereen kennis laten maken met dit product. Een product dat voor de bodem en het milieu van grote waarde is. Kijk in uw huis-aan-huisblad of neem contact op met uw gemeente of met het plaatselijke afvalbedrijf voor locaties en tijdstippen van de Compostdag. Voor meer gratis producten kun je even hier kijken.

Hoe help jij het milieu?

De Compostdag is niet meer weg te denken. De bedrijven en gemeenten delen op veel plekken in het land eenmalig een gratis compostzak uit. Dit is een cadeautje voor u, omdat u het gft afval gescheiden aanleverend. De afvalsector wil burgers stimuleren dat op de juiste manier te blijven doen. Met het gescheiden ingezamelde gft kan nu goede compost worden gemaakt. Tijdens de Landelijke Compostdag willen we iedereen kennis laten maken met het waardevolle product compost. Doet u ook mee om het Milieu te verbeteren?

De Landelijke Compostdag

Gratis Compost ophalen op Landelijke Compostdag

2 Reacties op "Gratis Compost ophalen op Landelijke Compostdag"

  1. Wanneer is de ophaaldag in 2024? Is deze al bekend?

  2. hallo Judith

    De volgende Landelijke Compostdag vindt plaats op zaterdag 23 maart 2024.

Laat een reactie achter.