Gratis 500 ml Chaudfontaine Fusion

Geplaatst op:
09/02/2020
Geldig tot:
16/11/2021
Categorie:
Uw voordeel:
Doe gratis mee!
Gratis 500 ml Chaudfontaine Fusion proberen

Wil je de Chaudfontaine Fusion eens Gratis proberen? Snel naar de winkel, koop een verpakking en vraag je bedrag retour via de Tikkie App. Helemaal lekker Gratis.

Probeer Gratis Chaudfontaine Fusion

Een leuke Geld Terug Actie van Chaudfontaine Fusion die u gratis mag uitproberen. Koop in de winkel een fles Chaudfontaine Fusion (500 ml) en ontvang direct u geld weer terug op u bankrekening. Er mag een uitbetaling per bankrekening plaats vinden voor deze leuke actie. Koop u Fles van zaterdag 1 februari t/m zondag 3 mei en profiteer van deze actie.

Maak een keuze uit de drie lekkere varianten Still Watermelon, Lemon Lime, Sparkling Citroen, Limoen/Munt of Frambozen/Limoen. Ontvang via Tikkie het aankoopbedrag van € 1,50 terug op u rekening. Het is eenvoudig om u geld Geld terug te vragen en te overmaken hoeft niet lastig te zijn. Met Tikkie betalen je vrienden of familie u eenvoudig terug via WhatsApp, Telegram, Messenger of sms. Het leuke is dat het niet uitmaakt bij welke bank je zit, Tikkie is er voor iedereen.

Gratis 500 ml Chaudfontaine Fusion proberen  Gratis 500 ml Chaudfontaine Fusion proberen  Gratis 500 ml Chaudfontaine Fusion proberen  Gratis 500 ml Chaudfontaine Fusion proberen

Milieuvriendelijker verpakkingen

De flessen van Chaudfoutaine gemaakt uit 100% gerecycled plastic en zijn milieu vriendelijk. Elke plastic fles is gemaakt uit gerecyclede flessen en is volledig recyclebaar gemaakt. Het mooie is dat Chaudfontaine een van de eerste volledig circulaire mineraalwaterflessen gebruik en zo het milieu ontlast. Van fles tot fles en zo is de cirkel weer rond! Ik zou zeggen snel naar de winkel en koop een van de 4 smaken.

Maak u maaltijd compleet

Wist u dat de gerechten nog lekkerder wanneer je het combineert met het juiste drinkwater. U gelooft het niet maar de grootte van bubbels hebben invloed op u smaak? Kies de juiste variant bij elke gang en prikkel je zintuigen met deze lekkere drank. Zo smaken de asperges nog lekkerder en is Chaudfontaine de perfecte match. Bent u op zoek naar meer Geld terug acties? Kijk even op Gratis247.

Gratis 500 ml Chaudfontaine Fusion proberen?

Gratis 500 ml Chaudfontaine Fusion proberen

Laat een reactie achter.