Tijdschrift voor Camper en Caravanliefhebbers + cadeau

Geplaatst op:
22/06/2021
Categorie:
Uw voordeel:
Magazine met cadeau.
Tijdschrift voor Camper en Caravanliefhebbers met Cadeau

Ben je in het bezit van een Caravan of Camper en wil je het laatste nieuws ontvangen? Vraag dan dit magazine aan wat bol staat met leuke informatie en tips. Met Gratis cadeau.

Ontdek alles voor je Camper!

Wil je een proefnummer van ACSI FreeLife ontvangen? Gratis27 geeft je de mogelijkheid om dit magazine te bestellen inclusief een Gratis cadeau naar keuze. Het tijdschrift geeft uitgebreide testen van caravans, campers en vele kampeerartikelen. Ook staat het vol met inspirerende reisverhalen en mooie kampeerbestemmingen en vind je doe-het-zelf-tips en nieuws voor en door kampeerders. Let op! Kies na het versturen voor de optie ‘Nee, bestelling afronden’ (oranje knop).

   Hobby de Luxe Tijdschrift voor Camper en Caravanliefhebbers met Cadeau

Hoe nu verder

De ontvangst van het nummer is tussen 1 tot 2 weken dit is afhankelijk van de levertijd van het abonnement. Het eerste nummer van een abonnement op een dagblad wordt binnen 2 weken bezorgd. Als er vragen zijn over deze actie neem dan contact op met de klantenservice. Een leuke bijkomstigheid is dat je als dank een Gratis cadeau naar keuze ontvangt! Je kunt kiezen uit een Nomad Quartz rugzak t.w.v. € 121,55, Tegoedbon BloomPost (€ 20,-) t.w.v. € 71,60, Foldaway Trolley Monaco t.w.v. € 150,60,FreeLife + Mestic hetelucht-
friteuse t.w.v. € 121,55. We hebben nog meer tijdschriften die je kosteloos kan bestellen.

Tijdschrift voor Camper en Caravanliefhebbers + cadeau

Gratis tijdschrift voor Camper en Caravanliefhebbers!

Laat een reactie achter.