Bij Nuvema Gratis € 20,- cadeaukaart van Prénatal!

Geplaatst op:
04/11/2018
Geldig tot:
01/07/2019
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Kinderen t/m 18 jaar gratis + cadeaubon!

Vindt je het belangrijk dat nabestaanden niet de kosten van jouw uitvaart moeten betalen? Verzeker je dan bij Nuvema! Gratis Prénatal cadeaukaart t.w.v. € 20.-.

Nuvema uitvaartverzekering!

Het voordeel van deze uitvaartverzekering is dat kinderen tot en met 18 jaar gratis zijn meeverzekerd. Ze hebben dezelfde polisvoorwaarden als de ouders maar hoeven niets te betalen. Na je inschrijving betaal je slecht enkele euro’s per maand en je ontvangt een gratis Prénatal cadeaukaart t.w.v. € 20,-. Ben je toch van gedachte veranderd dan kun je binnen 14 dagen kosteloos stoppen. Heb je interesse voor een uitvaartverzekering bij Nuvema gebruik dan de actiecode KIDS voor een gratis cadeaukaart van € 20,- van Prénatal.

Hoe gaat deze actie

  1. Bekijk de mogelijkheden voor je uitvaartverzekering.
  2. Wil je je partner en kinderen mee verzekeren? Voeg deze dan toe.
  3. Vergeet niet de actiecode KIDS in te vullen.
  4. Is alles ingevuld klik dan op aanvraag.
  5. Je ontvangt direct de cadeaukaart t.w.v. € 20.- na je inschrijving.
  6. Wil je meer lezen over deze actie?

Kinderen betalen niets

Alle kinderen tot en met 18 jaar zijn bij deze uitvaartverzekering gratis meeverzekerd. Ze hebben hetzelfde verzekerd pakket als de ouders. Ze betalen dus geen premie. Sluit de Nuvema verzekering eenvoudig online af door het maken van de juiste keuzes. Wil je meer leuke financiële deals sluiten?

Interesse voor Nuvema

Deze begrafenisverzekering is speciaal voor de mensen die zelf willen bepalen hoe hun uitvaart zou moeten verlopen. De verzekering wordt overgedragen aan professionele uitvaartverzorgers. Ze doen precies waar ze goed in zijn, en dat is het regelen van de kosten van een uitvaart. Nuvema werkt samen met 300 uitvaartverzorgers en regelen alles tot in de puntjes.

De beste Nuvema uitvaartverzekering!

Vindt je het belangrijk dat nabestaanden niet de kosten van jouw uitvaart moeten betalen? Verzeker je dan bij Nuvema en ontvang een gratis Prénatal cadeaukaart t.w.v. €20.-.

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!