Doe Gratis mee met de Landelijke Wijn Enquete 2020?

Geplaatst op:
30/04/2019
Geldig tot:
23/10/2020
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Win een wijnklimaatkast!
Doe Gratis mee met de Landelijke Wijn Enquete 2020?

Ben je een echte wijn kenner? Doe snel mee aan deze landelijke wijn enquete 2020. Door mee te doen maak je kans op een wijnklimaatkast t.w.v. € 169.99. lekker gratis meedoen!

Doe de Gratis Wijn Enquete

Wist je dat we in Nederland jaarlijks maar liefst 600 miljoen flessen wijn nuttigen. Maar wat is er voor u zo belangrijk aan een goede wijn? En welke wijnsoort heeft uw voorkeur als de prijs geen rol zou spelen? Wilt u kans maken op deze mooie prijs, beantwoord enkele vragen in het wijn onderzoek en maak automatisch kans op een schitterende wijn klimaatkast ter waarde van € 169,99!

Ben je een wijn liefhebber?

Win een wijnkoeler    Doe Gratis mee met dit landelijk beeld    Doe Gratis mee met de Landelijke vragen over wijn  wijn vaten in de kelder.

Wat zijn de vragen

  • Wat is u favoriete wijn? Gaat u voor wit, rood of een rosé?
  • Waar koopt u het liefste uw wijn?
  • Maar wat geeft u maximaal uit aan een goede fles wijn?
  • Hoe vaak geniet u van een goed glas wijn?
  • Wil je meer wijn Enquete maken? Kijk even hier.

Geeft u gegevens door en maak kans!

Met dit onderzoek brengen ze in kaart hoe de wijnkeuzes per regio eruit zien, zou u daarom uw adresgegevens willen invullen? En om kans te maken op de wijnkoeler vragen wij u om uw gegevens achter te laten, zodat ze de winnaar kunnen benaderen. meedoen aan deze actie is helemaal gratis en zonder enige verplichting. Iedereen mag meedoen en maakt kans op deze wijnkoeler t.w.v. € 169.99. Maak de Wijn Enquete en win de prijs!

De wijnklimaatkast

Is het bij u bekend dat een mooi glas witte wijn niet goed tot zijn recht komt wanneer deze te warm gedronken word. Met deze wijnkoelkast koelkast houdt je de wijn op de beste temperatuur tussen de 7° en de 18° Celsius. Dit geldt niet voor de rode wijn want deze smaakt het beste wanneer deze niet al te koud gedronken word. Zet je rode wijn in de zone tussen de 14° en de 18° Celsius en hij blijft op de ideale temperatuur.

Laat de romantische of gezellige avonden, maar komen want deze wijnkoeler heeft plaats voor 12 wijnflessen van 750 ml. Dankzij het compacte formaat, de binnenverlichting en de sterke schappen, is hij overal in huis te plaatsen.

Landelijke Wijn Enquete 2020!

Doe Gratis mee met de Landelijke Wijn Enquete 2020?

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!