Gratis Fashioncheque in Tefal webshop

Geplaatst op:
11/03/2024
Categorie:
Uw voordeel:
Gratis Fashioncheque t.w.v. € 30
Gratis Fashioncheque

Bij elke aankoop in de Tefal webshop kun je nu genieten van een heerlijke verrassing! Bij de aanschaf van Tefal-producten ontvang je een gratis HelloFresh box t.w.v. € 46.

In Tefal webshop Gratis HelloFresh box

Ontvang tot en met 24 maart 2024 een gratis Fashioncheque t.w.v. € 30 bij aankoop van een geselecteerde stoomgenerator via de website of bij een deelnemende retailer. Je kunt de Fashioncheque na aankoop claimen tot uiterlijk 7 april 2024.

Bij iedere bestelling in de Tefal webshop kun je momenteel genieten van een nuttige verrassing! Schaf je Tefal-producten aanschaft aan, krijg je kosteloos een Fashioncheque t.w.v. € 30. Het maakt niet uit of je voor het eerst bestelt of een bestaande klant bent, deze traktatie is voor iedereen beschikbaar.

Stoomgeneratoren op tefal.nl

Bij een stoomgenerator wordt stoom met een specifieke intensiteit in de stof geblazen, gemeten in druk aangegeven in bar. Deze stoomdruk varieert en bepaalt de kracht ervan: een hogere druk betekent meer kracht. De stoomafgifte wordt gekwantificeerd in gram per minuut bij een continu stoomafgifte bij stoomstoten.

De mooiste producten

In de Tefal webshop hechten ze veel waarde aan voortdurende innovatie. Ze zijn ervan overtuigd dat innovatie de sleutel is om het leven gemakkelijker, handiger en aangenamer te maken. Het hoogste doel is om de veranderende levensstijl te begrijpen en vooruit te lopen op deze veranderingen. Zo ze producten kunnen leveren die optimaal geschikt zijn voor keukens, woonkamers en zelfs voor je hele huis.

De toegewijde Research & Development teams blijven vooroplopen in technologische ontwikkelingen en laten zich inspireren door jouw leven om innovatieve en slimme oplossingen te bedenken. De Tefal webshop oplossingen creëren een naadloze weg naar een levendige en comfortabele leefomgeving.

Tefal kwaliteit staat voorop

Tefal heeft diepe historische wortels in een robuuste industriële traditie en beschikt over diverse productiefaciliteiten wereldwijd. Onze voornaamste vestiging bevindt zich in Rumilly, gelegen in Haute-Savoie, Frankrijk, wat de historische geboorteplaats van Het merk is. Dit is het wereldwijde expertisecentrum voor onderzoek en ontwikkeling van keukengerei. Op jaarbasis worden in deze fabriek 45 miljoen onderdelen geproduceerd. Bezoek de Tefal webshop en scoor je voordeel.

Voor meer Gratis acties

Gratis HelloFresh box in Tefal webshop

Gratis Fashioncheque in Tefal webshop

Laat een reactie achter.