Win een iPad bij inschrijving nieuwsbrief Plus Magazine
Geplaatst op:
09/02/2019
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Stappenteller t.w.v. € 39.95 cadeau
Win een iPad bij inschrijving nieuwsbrief Plus Magazine

Het Plus magazine eens proberen? Maak kans op een Apple iPad t.w.v. € 449.- bij aanmelding van de nieuwsbrief. Gratis en zonder verplichtingen.

Win een iPad bij inschrijving nieuwsbrief Plus Magazine

Nieuwsbrief Plus Magazine

Hoe leuk is het om op de hoogte te blijven van de acties van het plus magazine. Je komt alles te weten door je Gratis in te schrijven voor de nieuwsbrief en direct kans te maken op een Apple iPad t.w.v. € 449.-. Natuurlijk mag je 1 jaar het Plus Magazine bestellen voor slechts € 12,95 per kwartaal. De verzending is gratis en zitten geen verdere verplichtingen aan vast. Na een jaar kun je eenvoudig stoppen of je laat het Plus Magazine abonnement doorlopen. De Plus-nieuwsbrieven bevatten aanbiedingen, nieuws over gezondheid, geld & recht, reizen, prijsvragen en veel meer.

Het leuke Plus Magazine 

Dit tijdschrift met van zeker 200 pagina’s wordt maandelijks gratis bezorgt. Je leest alles over geldzaken, rechten, financiën en praktische tips voor een gezond en gezellig leven. De boeiende verhelderende artikelen over mens en samenleving die zeer leerzaam zijn en te gebruiken in het dagelijks leven. Nieuwe ideeën voor je huis & tuin en boeiende reisreportages vindt je hier. Het is bewezen dat het Plus tijdschrift je leven een stuk leuker maakt! Wil je dit ervaren?

Laat een reactie achter.