Gratis Katja jubileumnummer bij JFK magazines

Geplaatst op:
30/11/2020
Geldig tot:
09/02/2024
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis Katja nummer!
Gratis Katja jubileumnummer bij JFK magazines

Bij een volledig jaar JFK magazines (6 edities) ontvang JFK 100 helemaal gratis. Op de cover van JFK 100 schittert Katja Schuurman, net zoals op de allereerste JFK 1 in 2007.

Gratis JFK magazines

Ontvang een volledig jaar lang JFK magazines (6 exemplaren) en verkrijg JFK 100 geheel kosteloos. Op de cover van JFK 100 straalt Katja Schuurman, net zoals op de allereerste uitgave van JFK in 2007. De bundel heeft een totale waarde van € 62,65, maar is momenteel beschikbaar voor slechts € 29,95. Wees er snel bij, want deze aanbieding geldt zolang de voorraad strekt. Bestel voor 3 december om JFK 100 op tijd in huis te hebben voor Pakjesavond.

Profiteer van de voordelen 

  • Altijd op de hoogte: mis geen enkele editie van je favoriete tijdschrift.
  • De beste deal: profiteer altijd van de scherpste korting.
  • Digitaal lezen: JFK magazines ook online, op je computer, tablet of smartphone.
  • Thuisbezorgd: ontvang je tijdschrift gratis thuisbezorgd (binnen Nederland).
  • Makkelijk opzeggen: stop je abonnement wanneer je maar wilt.
  • Altijd een Gratis cadeau: Zoek het abonnement wat bij je past en scoor een Gratis cadeau.
  • Wil je meer tijdschrift acties bekijken?

abonnement met Fresh 'n Rebel-pakket (103) abonnement met gratis Trust Speakerset (103) abonnement met gratis Denon Wireless Earbuds (103)

Het magazine JFK – Voor Echte Mannen

JFK magazines wordt met enthousiasme samengesteld sinds 2006 en heeft zich daardoor in de afgelopen jaren weten te positioneren als het toonaangevende Nederlandse lifestyle-magazine voor mannen. De publicatie verschijnt zes keer per jaar en onderscheidt zich door hoogwaardige journalistiek, prachtige fotografie, en vooruitstrevende trendvoorspellingen op het gebied van mode. Dit, in combinatie met een strakke opmaak, een internationale uitstraling, een aanzienlijke omvang en stijlvolle covers, maakt JFK magazines essentieel voor de moderne man met een eigen flair.

In vergelijking met andere Nederlandse mannenbladen en -websites, heeft JFK magazines een uniek karakter: gedurfder, scherper, eigentijdser (maar altijd toegankelijk), origineler (alle verhalen en fotoreportages worden exclusief voor het blad gemaakt en zijn nergens anders te vinden), breder en met meer focus op kwalitatieve verslaggeving. JFK werkt hiervoor samen met vooraanstaande Nederlandse journalisten en fotografen.

Gratis Katja jubileumnummer bij JFK magazines

Gratis Katja jubileumnummer bij JFK magazines

Laat een reactie achter.