Gratis Galaxy Buds bij Samsung Galaxy S20

Geplaatst op:
16/02/2020
Categorie:
Webwinkel:
Gratis Galaxy Buds bij Samsung Galaxy S20
Zoek je de nieuwste Samsung telefoon? Plaats een pre-order voor de Samsung Galaxy S20 en ontvang een gratis setje Galaxy Buds+ t.w.v. € 169,- en bespaar tot wel € 217,-.

Gratis Buds bij Samsung Galaxy S20

Zou je de eerste willen zijn die rondloopt met het nieuwste toestel van Samsung. De Samsung Galaxy S20? Plaats snel een pre-order bij KPN, T-Mobile of Tele2 en ontvang een gratis setje Galaxy Buds t.w.v. € 169,-. Zo bespaar je tot wel € 217,- totaal met deze lucratieve deal. Er worden 3 nieuwe toestellen gelanceerd, de Galaxy S20, S20 plus en de S20 Ultra. Je ontvangt bij alle Samsung Galaxy S20 toestellen een gratis Galaxy Buds.

Deze actie loopt van 11 februari t/m 8 maart 2020 en is zeker de moeite waart. Wil je inschrijven maak je gegarandeerd kans op een toestel en hoef je niet te wachten of achteraan te sluiten. Vergelijk eenvoudig de prijzen van de 3 grootste aanbieders, KPN, T-Mobile of Tele2.  Ze verwachten dat de belangstelling groot is, wees er op tijd bij en meld je snel aan.

Gratis Galaxy Buds bij Samsung Galaxy S20  Gratis Galaxy Buds  Gratis Galaxy Buds bij Samsung S20

De Samsung Galaxy S20

Is foto’s en video’s maken een hobby van je en doe je dat met je telefoon? Bekijk deze actie van de Samsung Galaxy S20 die perfect bij je past. Deze Samsung Galaxy S2o heeft de nieuwste high end camera’s van de hoogste en beste kwaliteit. Ze gebruiken de fijnste 64-megapixel camera voor super gedetailleerde foto’s. Ieder foto is zo altijd van dezelfde topkwaliteit en dat levert de beste plaatjes op. Aan de voorkant vind je een krachtige 10 megapixel frontcamera. Hiermee maak je natuurlijk de perfecte selfie.

Deze stoere Samsung S20 is innovatief en is de beste ontwikkelde smartphone met de nieuwste camera features. Zo kun je maximaal en eenvoudig 10 foto’s en 4 video’s maken in 1 shot. Na deze shot kies je zelf je favoriete kiekje. De Samsung S20+ is de eerste smartphone die in 8K filmt. Zelfs tijdens inzoomen is hoge kwaliteit gegarandeerd! Met 8K Video Snap haal je foto’s van 33-megapixel rechtstreeks uit je video’s.

Het design

Het design van de Samsung S20 is uniek. Deze sterke lichtgewicht telefoon met een mooi slank postuur en ronde vormen maken het een echte design klassieker. Het is een lust voor het oog en zeer praktisch in het gebruik. Met de hypermoderne vingerafdrukscanner log je snel en makkelijk in. Voor meer scherpe aanbiedingen en gratis actie mag je even op Gratis247 kijken.

Bekijk hier de aanbieder

Gratis Galaxy Buds bij Samsung Galaxy S20

Gratis Galaxy Buds bij Samsung Galaxy S20

Laat een reactie achter.