Gratis brochure van Capital Vastgoedfonds

Geplaatst op:
08/02/2022
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis brochure!

Wilt u een goed rendement bij Capital Vastgoedfonds behalen? Nederland heeft interessante locaties waar u in kunt beleggen. Meer weten? Vraag de gratis brochure aan.

Gratis Brochure van Capital Vastgoedfonds

Wilt u in deze onzekere tijden investeren in een solide belegging? het Capital Vastgoedfonds helpt u verder met een Gratis Brochure waar u alles in kunt vinden over deze belegging. Zij helpen u graag verder om met u een goed overwogen keuze te maken om u geld zo veilig mogelijk te investeren. Wilt u alvast wat meer informatie kunt u helemaal gratis een Gratis Brochure aanvragen.

Bent u geïnteresseerd en besluit tot aankoop van een door Capital Vastgoedfonds  aangeboden object zijn de vervolg stappen eenvoudig. U hoeft zelf niets te ondernemen, alle notariële handelingen worden door Capital Vastgoedfonds verzorgd. Het enige wat u hoeft te doen, is de overeenkomst te ondertekenen u bent de trotse bezitter van een interessant stukje Nederland.

Wat moet u weten

  • Een minimaal rendement van 6% per jaar.
  • Aandelen hebben een waarde van € 3,- per stuk.
  • U krijgt per kwartaal uw rendement uitgekeerd.
  • Jaarlijks wordt de volledige winst verdeeld.
  • Op dit moment groeit de vraag naar vastgoed en het aanbod daalt.
  • Capital Vastgoedfonds ondersteun, adviseert en maakt rendement.
  • Dit is een Tastbare investering en is vrij verhandelbaar.
  • Er is altijd een deskundig onderzoek door externe specialisten.
  • Altijd openheid van zaken door de historie van het Kadaster.
  • In eigendom geleverd door de van notariële overdracht.

Een appeltje voor de dorst

Nu investeren en straks het rendement oppakken voor je pensioen aan te vullen, op wereldreis te gaan of een nieuw huis te kopen. Het is echt mogelijk met een goede belegging. Door objecten aan te kopen die onafhankelijke externe deskundigen hebben getoetst op de potentie en het ontwikkelperspectief kan Capital Vastgoedfonds zich onderscheiden in deze markt. Ze gaan op zoek naar projecten waar nog niet de volledige vergunning opzit en waar de investering nog betaalbaar is. Bouwlocaties waar je direct op kan bouwen worden door de marktomstandigheden steeds schaarser en lastiger te vinden.

Investeer in de toekomst

Iedereen weet dat sparen op een bankrekening niet veel oplevert aan spaarrente. En we hebben de laatste tijd gezien dat beleggen op de beurs is erg risicovol vol is. Wat moet je doen met je geld wat op de bank staat. Het is verstandig op altijd iets achter de hand te hebben. Zo heb je direct geld voor onvoorzienbare kosten. Voor een kapotte televisie, wasmachine of een autoreparatie die je direct moet gebeuren. Sparen voor dit soort bedragen is goed en geeft je het gevoel van zekerheid. Heb je echt veel geld wat je niet direct nodig hebt, is beleggen in een grondbelegging een goede optie. Voor meer financiële voordelen kijk even op Gratis247. Hoe fijn is het wanneer u een goede belegging kunt vinden met een rendement van 6% per jaar.

Capital Vastgoedfonds is de beste keuze

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!