Gratis brochure Thyssenkrupp Trapliften + € 900 korting

Geplaatst op:
08/09/2021
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis brochure en € 900.- korting!
Gratis brochure Thyssenkrupp Trapliften + € 900 korting

Een traplift van Thyssenkrupp geeft bewegingsvrijheid in huis. Vraag een gratis brochure aan + prijsindicatie met € 900,- korting! Je bent tot niets verplicht.

Gratis brochure Trapliften van Thyssenkrupp

Bent u zich aan het oriënteren naar een traplift van Thyssenkrupp? Vraag vandaag nog uw gratis informatiepakket aan door u gegevens achter te laten. Ontvang de brochure inclusief aanvullende informatie en profiteer van de gratis prijsindicatie met € 900,- korting! Een traplift van Thyssenkrupp lost vaak de problemen op wanneer u wat moeilijker ter been bent.

Veel mensen gaan verhuizen en gelijkvloers wonen omdat traplopen te zwaar is. En verhuizen is wel een hele grote verandering wanneer u nog fijn woont in u woning. Natuurlijk is er oplossing met de keuze voor de Thyssenkrupp traplift! Zo kunt u nog vele jaren in u huis blijven wonen voor een kleine investering van een traplift.

Gratis brochure Thyssenkrupp Trapliften + € 900 korting    Gratis brochure Thyssenkrupp Trapliften + € 900 korting Gratis brochure Thyssenkrupp Trapliften + € 900 korting

Een oplossing voor elke trap

Steile trap, brede trap, wenteltrap of de trap in een portiekwoning; Thyssenkrupp levert de beste oplossing. In 99% van de gevallen vinden we een passende oplossing voor alle trapgebruikers!

Comfortabel en veilig

De luxestoel is ergonomisch ontworpen samen met fysiotherapeuten. Uw knieën zijn 90 graden gebogen tijdens de rit. De stoel brengt u veilig naar boven en beneden, heeft een gordel en draait door onze gepatenteerde ASL techniek veilig weg van obstakels en het trapgat.

Alléén deze maand: € 900 korting

Uw huis is niet zomaar een huis. Het is een vat vol herinneringen. De trapliften worden ontwikkeld om u maximale onafhankelijkheid te bieden in uw dagelijkse routine. Zo kan uw huis nog lang uw thuis zijn.

Plaatst u een Thyssenkrupp Traplift?

Een traplift geeft bewegingsvrijheid in huis. Bij toenemende mobiliteitsproblemen is het aanschaffen van een traplift vaak dé manier om bewegingsvrijheid in huis te houden. Blijf met een traplift in uw vertrouwde omgeving wonen en ga veilig naar boven en beneden! De traplift werkt op een gewoon stopcontact en alle bewegende delen werken op 24 Volt. Een veiligheidsgordel is steeds aanwezig.

WMO

  • U betaalt een vast bedrag per maand aan de gemeente.
  • De gemeente bepaalt de leverancier, de plaats van de lift en de kleur.
  • De gemeente koopt in op de prijs, zo komt bijna elke lift via de WMO aan de buitenkant van de trap.
  • Dit is goedkoper, hierdoor is de trap wel slechter te belopen voor andere gebruikers.
  • De gemeente blijft eigenaar van de lift. Degene voor wie hij bestemd is hem niet meer gebruikt kunnen ze hem terughalen.

PGB

  • De gemeente geeft u een bedrag en u legt zelf een deel bij.
  • U bepaalt zelf de leverancier, de plaats van de lift en de kleur.
  • De eigenaar bepaalt zelf dat de lift aan de veiligere binnenzijde moet worden geplaatst.
  • U bent en blijft eigenaar. De lift blijft dienen voor een tweede gebruiker.

Gratis brochure Thyssenkrupp Trapliften + € 900 korting!

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!