Gratis Braziliaans Vastgoed Brochure

Geplaatst op:
24/01/2018
Geldig tot:
12/02/2020
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis brochure!
Gratis Braziliaans Vastgoed Brochure

Wilt u financieel profiteren van vastgoed in Brazilië, vraag Gratis deze Braziliaans Vastgoed Brochure aan en ga voor een verwacht rendement van 8%.

Gratis Braziliaans Vastgoed Brochure

Wil je Investeren in vastgoed? Doe dit in Braziliaans Vastgoed in de badplaats Natal Brazilië en ontvang een verwacht rendement van 8%. Heeft u interesse kom snel tot een keuze en ontvang 10% korting op de investering. Vraag gratis en vrijblijvend naar de mogelijkheden en bestel de gratis brochure. Zo kunt u zich eenvoudig oriënteren en alle voor en nadelen op een rijtje zetten. Dit is een campagne waar meer informatie en de brochure aangevraagd kan worden voor het investeren in Braziliaans Vastgoed in de badplaats Natal.

Wilt u een rendement van 8%?

  • U heeft nu de gelegenheid om te profiteren van 10% korting.
  • Heeft u interesse in een luxe 2-kamer appartement?
  • De ligging van het complex is op een top locatie in het centrum van de hoofdstad Natal.
  • Er zijn prachtige recreatiefaciliteiten, luxe zwembaden en fitness ruimtes.

Een unieke kans

De ligging van het appartementencomplex is de hoofdstad Natal en is populair bij toeristen die hier komen voor een tropische vakantie. Hele jaar heeft deze plaats een zonnig klimaat met gemiddeld 25 graden, wat perfect is voor een fijn vakantie. Het vervoer naar het appartement in Brazilië gaat via Corendon die 2x per week een directe vlucht verzorgt vanuit Amsterdam.

Om te investeren in Brazilië is dit het Perfecte instapmoment en volgens de financieel specialisten staan we aan begin van economische groeicyclus. En dat is te zien op de Braziliaanse beurs die het afgelopen jaar zeker 30% is gestegen. Zeker de moeite waard om alles na te lezen in de Gratis Braziliaans Vastgoed Brochure.

Wat kun je verwachten

De verwachte waardegroei van het vastgoed ligt tussen 6% en 12% per jaar en het verhuurrendement ligt tussen 8% tot 9% per jaar. De aankoop gebeurt geheel via een veilig aankoopproces door professionele Nederlandse begeleiding. Het mooie van dit project is dat de bouw van het complex vergevorderd is en 29 van 32 verdiepingen zijn reeds voltooid. De aankoop of verhuur van het appartement staat onder Nederlandse begeleiding. Heeft u interesse reserveer uw eigen appartement voor slechts € 4.000,-. Wilt u meer weten, vraag de Gratis Braziliaans Vastgoed Brochure aan en start met geld verdienen. Voor meer financiële producten neem een kijkje in de rubriek Financieel.

Gratis Braziliaans Vastgoed Brochure!

Gratis Braziliaans Vastgoed Brochure

Een Reactie op "Gratis Braziliaans Vastgoed Brochure"

  1. Ik heb eerder deze week de brochure besteld, die ik nog niet heb ontvangen.

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!