Persoonlijke boodschap van de Sint voor € 14.95

Geplaatst op:
19/11/2019
Geldig tot:
12/01/2021
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Persoonlijke boodschap van Sint!
Persoonlijke boodschap van de Sint voor € 14.95
Bent u al klaar voor pakjesavond? Met een persoonlijke boodschap van Sint wordt het zeker een geslaagde avond. Bestel deze video met een mooie korting en betaal slechts € 14.95.

Boodschap van Sint voor jou!

Verras u kinderen met een leuke persoonlijke videoboodschap van Sinterklaas! Deze videoboodschap die super leuk is voor de kinderen is persoonlijk met naam, leeftijd en eventueel foto’s. Je kunt zelfs verschillende onderwerpen kiezen. Beschikbaar als download en op handige dvd. Bent u al klaar met het kopen van cadeaus en het maken van een leuke rijmen voor Sinterklaas? En niet onbelangrijk hoe gaat u er een gezellige avond van maken. Doet u dat met leuke ruimen of laat u de Sint een persoonlijke boodschap inspreken. Bestel nu een video van de Sint met een leuke korting.

De Video van Sint is al 12 jaar niet meer weg te denken uit de Nederlandse huiskamers en ook dit jaar weer een absolute hit. De Video is een persoonlijke videoboodschap op dvd en/of download. In dit persoonlijke videobericht spreekt Sinterklaas kinderen en volwassenen toe bij naam en weet de Sint van alles te vertellen over persoonlijke feitjes, zoals leeftijd, lievelingseten, hobby’s en speciale gebeurtenissen.

Voor een gezellige Sinterklaas

Persoonlijke boodschap van Sinterklaas voor € 14.95    Persoonlijke boodschap van Sint voor € 14.95   Persoonlijke boodschap van Sint voor € 14.95

Jouw eigen Video van Sint

Een persoonlijk boodschap word door Sinterklaas in een persoonlijk videobericht samengesteld met een afspeeltijd van ongeveer 12 minuten. De Sint noemt de naam, leeftijd en hobby’s en veel meer leuke dingen. Je kunt wel voor 8 personen de leukste berichten in laten spreken. Er een leuke foto zichtbaar in het grote sinterklaasboek. Hoe spannend is dat! Naast de persoonlijke aandacht is er ieder jaar een gloednieuw avontuur. Dit jaar helemaal in het teken van dieren en een spannende zoektocht in de Dierentuin! Een onvergetelijke ervaring voor zowel kinderen als volwassenen.

Stel ‘m zelf samen!

  • Met je roepnaam en leeftijd
  • Leuke Persoonlijke onderwerpen (nieuw!)
  • Mooie Foto voor in het Grote Boek.
  • 2 Extra foto’s (nieuw!).
  • Verstopplaats van de cadeautjes

Laat de Sint zijn verhaal doen!

Persoonlijke boodschap van Sint voor € 14.95

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!