Persoonlijke boodschap van de Sint

Geplaatst op:
15/11/2023
Categorie:
Uw voordeel:
Boodschap van Sint!
Persoonlijke boodschap van de Sint

Bent u klaar voor pakjesavond? Met een persoonlijke boodschap van Sint wordt het zeker een geslaagde avond. Vraag deze video aan en verras de kinderen met pakjesavond

Boodschap van Sint voor jou!

Kijk jij en de familie uit naar pakjesavond? 5 december gaat de goedheiligman de huizen langs en verrast hij de kleintjes met een paar cadeaus. Maak pakjesavond nu nog leuker meteen persoonlijke videoboodschap van Sint. Deze is helemaal gratis! Sint spreekt jouw kleine trots persoonlijk toe, vertelt over zijn of haar favoriete bezigheden en kan zelfs verklappen waar hij de cadeautjes dit jaar verstopt heeft!

Vul het formulier in en ontvang binnen 3 dagen de gepersonaliseerde video van de Sint. Heb je meerdere kinderen? Let er wel op dat je het formulier apart voor ieder kind invult.

Verras uw kinderen met een unieke en persoonlijke videoboodschap van Sinterklaas! Deze bijzondere boodschap is afgestemd op uw kinderen met hun naam, leeftijd en zelfs foto’s. U heeft de vrijheid om uit verschillende onderwerpen te kiezen. Bent u klaar met het kopen van cadeaus en het bedenken van leuke rijmpjes voor Sinterklaas? En niet te vergeten, hoe maakt u de avond gezellig? Kiest u voor leuke rijmpjes of laat u Sinterklaas een persoonlijke boodschap inspreken? Bestel nu een Sint-video met een aantrekkelijke korting en maak van deze Sinterklaasavond een onvergetelijke ervaring voor uw kinderen!

Voor een gezellige Sinterklaas

Persoonlijke boodschap van Sinterklaas voor € 14.95    Persoonlijke boodschap van Sint voor € 14.95   Persoonlijke boodschap van Sint voor € 14.95

 Video van Sint

Een persoonlijk boodschap word door Sinterklaas in een persoonlijk videobericht samengesteld met een afspeeltijd van ongeveer 12 minuten. De Sint noemt de naam, leeftijd en hobby’s en veel meer leuke dingen. Je kunt wel voor 8 personen de leukste berichten in laten spreken. Er een leuke foto zichtbaar in het grote sinterklaasboek. Hoe spannend is dat! Naast de persoonlijke aandacht is er ieder jaar een gloednieuw avontuur. Dit jaar helemaal in het teken van dieren en een spannende zoektocht in de Dierentuin! Een onvergetelijke ervaring voor kinderen en volwassenen.

De Video is niet meer weg te denken uit de Nederlandse huiskamers en dit jaar weer een absolute hit. De Video is een persoonlijke videoboodschap op dvd en/of download. In dit persoonlijke videobericht spreekt Sinterklaas kinderen en volwassenen toe bij naam en weet de Sint van alles te vertellen over persoonlijke feitjes, leeftijd, lievelingseten, hobby’s en speciale gebeurtenissen.

Stel ‘m zelf samen!

 • Met je roepnaam en leeftijd
 • Leuke Persoonlijke onderwerpen (nieuw!)
 • Mooie Foto voor in het Grote Boek.
 • 2 Extra foto’s (nieuw!).
 • Verstopplaats van de cadeautjes

Het verhaal van Sint

In een sfeervol stadje genaamd Sinterland, maakte men zich klaar voor het langverwachte Sinterklaasfeest. De lucht gevuld met opwinding en kinderen in de stad die Sinterklaasliedjes zongen, in afwachting van de komst van de geliefde Sinterklaas.

Op een koude decemberochtend, kort voor de Sinterklaasintocht, verzamelde Sinterklaas zich met zijn trouwe Pieten om zijn Sinterklaaskostuum aan te trekken. Het was een indrukwekkend gewaad, met zijn lange mantel en glanzende mijter. De stad bruisde van en de Sinterklaasoptocht zich een weg baande door de straten. Mensen zwaaiden en juichten, en kinderen hielden hun Sinterklaasbrief omhoog in de hoop dat Sinterklaas ze zou lezen.

Bij de aankomst in de haven werden ze begroet door een menigte vol verwachting. De Sint en zijn Pieten stapten van de boot, begroet met luid gejuich. De Sinterklaasintocht was een traditie die generaties lang werd gekoesterd in Sinterland. De kinderen konden niet wachten om Sint en Piet een hand te geven en te vertellen over de cadeaus die ze hadden opgeschreven in hun Sinterklaasbrief.

Na de aankomst begon de Sinterklaasviering met het uitwisselen van Sinterklaascadeaus. Kinderen openden vol spanning hun cadeautjes en waren verrukt door wat ze vonden. De Sinterklaaschocolade en -snoepjes waren niet te weerstaan en werden gul gedeeld onder familie en vrienden.

In de stad was er een bruisende Sinterklaasmarkt met kraampjes vol geschenken en lekkernijen. Hier kon men de laatste Sinterklaasinkopen doen en genieten van warme chocolademelk. Enkele kinderen gaven hun Sinterklaasbrief aan een vriendelijke Piet, in de hoop dat Sinterklaas hun wensen zou vervullen.

Hoe leuk is dit?

’s Avonds, na een heerlijk Sinterklaasdiner, werden de Sinterklaassurprises onthuld. Prachtig versierde pakjes en creatieve surprises zorgden voor lachende gezichten en verraste uitroepen van vreugde.

Na deze festiviteiten verzamelden gezinnen zich voor de televisie om samen naar het Sinterklaasjournaal te kijken. Ze het laatste nieuws volgden over de avonturen van Sinterklaas en zijn Pieten.

De nacht viel en kinderen zich klaarmaakten voor een welverdiende nachtrust, werd het Sinterklaasverhaal voorgelezen. Het verhaal herinnerde iedereen aan de magie en vriendelijkheid van Sinterklaas en zijn Pieten.

De Sinterklaasgedachte vulde de harten van de mensen van Sinterland. Het was een tijd van cadeaus en lekkernijen, en een tijd van liefde, samenzijn en het koesteren van tradities. Het Sinterklaasfeest in Sinterland was een viering die de gemeenschap samenbracht en iedereen met warmte en vreugde vervulde.

Laat de Sint zijn verhaal doen!

Gratis Persoonlijke boodschap van de Sint

4 Reacties op "Persoonlijke boodschap van de Sint"

 1. Link werkt niet

 2. Lieve Rowin, Norah, Luuk en Mara
  Hebben jullie al zin in pakjesavond? Genoeg kolder…. De pakjes liggen op….

 3. Dag ki-jana ik heb een hele leuke verassing voor jou namelijk morgen komt iemand die jij heel leuk vind en dat is ….. Mizella

 4. Dag ki-jana ik heb een hele leuke verassing voor jou namelijk morgen komt iemand die jij heel leuk vind en dat is ….. je beste vriendin

Laat een reactie achter.