Gratis Persoonlijke boodschap van de Sint

Geplaatst op:
13/11/2022
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis boodschap van Sint!
Gratis Persoonlijke boodschap van de Sint

Bent u klaar voor pakjesavond? Met een persoonlijke boodschap van Sint wordt het zeker een geslaagde avond. Vraag Gratis deze video aan en verras de kinderen met pakjes avond.

Boodschap van Sint voor jou!

Kijk jij en de familie uit naar pakjesavond? 5 december gaat de goedheiligman de huizen langs en verrast hij de kleintjes met een paar cadeaus. Maak pakjesavond nu nog leuker meteen persoonlijke videoboodschap van Sint. Deze is helemaal gratis! Sint spreekt jouw kleine trots persoonlijk toe, vertelt over zijn of haar favoriete bezigheden en kan zelfs verklappen waar hij de cadeautjes dit jaar verstopt heeft!

Vul het formulier in en ontvang binnen 3 dagen de gepersonaliseerde video van de Sint. Heb je meerdere kinderen? Let er wel op dat je het formulier apart voor ieder kind invult.

Verras u kinderen met een leuke persoonlijke videoboodschap van Sinterklaas! Deze videoboodschap die super leuk is voor de kinderen is persoonlijk met naam, leeftijd en eventueel foto’s. Je kunt zelfs verschillende onderwerpen kiezen. Bent u klaar met het kopen van cadeaus en het maken van een leuke rijmen voor Sinterklaas? En niet onbelangrijk hoe gaat u er een gezellige avond van maken. Doet u dat met leuke ruimen of laat u de Sint een persoonlijke boodschap inspreken. Bestel nu een video van de Sint met een leuke korting.

Voor een gezellige Sinterklaas

Persoonlijke boodschap van Sinterklaas voor € 14.95    Persoonlijke boodschap van Sint voor € 14.95   Persoonlijke boodschap van Sint voor € 14.95

 Video van Sint

Een persoonlijk boodschap word door Sinterklaas in een persoonlijk videobericht samengesteld met een afspeeltijd van ongeveer 12 minuten. De Sint noemt de naam, leeftijd en hobby’s en veel meer leuke dingen. Je kunt wel voor 8 personen de leukste berichten in laten spreken. Er een leuke foto zichtbaar in het grote sinterklaasboek. Hoe spannend is dat! Naast de persoonlijke aandacht is er ieder jaar een gloednieuw avontuur. Dit jaar helemaal in het teken van dieren en een spannende zoektocht in de Dierentuin! Een onvergetelijke ervaring voor kinderen en volwassenen.

De Video is niet meer weg te denken uit de Nederlandse huiskamers en dit jaar weer een absolute hit. De Video is een persoonlijke videoboodschap op dvd en/of download. In dit persoonlijke videobericht spreekt Sinterklaas kinderen en volwassenen toe bij naam en weet de Sint van alles te vertellen over persoonlijke feitjes, leeftijd, lievelingseten, hobby’s en speciale gebeurtenissen.

Stel ‘m zelf samen!

  • Met je roepnaam en leeftijd
  • Leuke Persoonlijke onderwerpen (nieuw!)
  • Mooie Foto voor in het Grote Boek.
  • 2 Extra foto’s (nieuw!).
  • Verstopplaats van de cadeautjes

Laat de Sint zijn verhaal doen!

Gratis Persoonlijke boodschap van de Sint

Een Reactie op "Gratis Persoonlijke boodschap van de Sint"

  1. Link werkt niet

Laat een reactie achter.